SMEG lanceert koelkast met Mickey Mouse

Het zal jullie niet verbazen, maar SMEG is weer een leuke samenwerking aangegaan. En dit keer met niemand minder dan Disney! Om de 70e verjaardag van het merk en de 90e verjaardag van Mickey Mouse te vieren is er een limited edition koelkast gemaakt.

Op de witte koelkast is een beeld van Mickey Mouse te zien die grijpt naar de handgreep van de koelkast. Helaas zijn er voor de diehard Disney-fans onder ons, slechts 90 van deze koelkasten gemaakt. Een voor elk jaar dat Mickey Mouse bestaat. Een echt collectorsitem dus!

De koelkast heeft naast de unieke afbeelding van Mickey hetzelfde design als de andere FAB28 koelkasten. Ronde vormen en een design wat ge├»nspireerd is op de jaren ’50. Heb jij interesse in deze koelkast of wil je hem eens zien? Dan verwijzen wij je graag door naar de showroom van SMEG!

Samenwerkingen SMEG

Deze samenwerking met Disney is niet de eerste samenwerking die SMEG aangaat. Eerder was er al een bijzonder samenwerking met Dolce & Gabanna. Dit leverde o.a. prachtige broodroosters, blender en koffiemachines op. Nog een opvallend item is de goudkleurige koelkast met Swarovski Elements.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *