Goudkleurige koelkast met Swarovski Elements

Dat SMEG prachtige, opvallende vrijstaande koelkasten heeft, dat wisten wij natuurlijk al. Maar dit pareltje verdient wel wat extra aandacht. De koelkast uit de jaren ’50 collectie is namelijk ook verkrijgbaar in het ‘Swarovski Gold’. Een goudkleurige koelkast met Swaroski Elements.

Dat de vrijstaande koelkasten echte eyecatchers zijn in de keuken valt niet onder stoelen of banken te steken, maar met deze versie gaat SMEG nog net even een stapje verder. De gouden kleur is er één die je niet vaak terugziet in de Nederlandse keukens. De Swarovski Elements maken het luxe geheel af. Deze zijn één voor één met de hand ingelegd in het SMEG logo op de deur. Een unieke koelkast is het dus sowieso!

Naast dat de koelkast er prachtig uitziet, moet deze natuurlijk ook functioneel zijn. De kast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een vriesvak van 25 liter. Extra handig zijn de verstelbare glazen leggers en verschillen binnendeurcompartimenten.

Ondanks dat deze koelkast niet in ieder interieur past, zijn wij stiekem wel een beetje fan. En waarschijnlijk denk je nu dat er een enorm prijskaartje aan dit bijzondere item hangt. Maar niets blijkt minder waar! Je shopt de koelkast voordelig bij Keukenloods.nl. Is goud niet helemaal je kleur? Gelukkig is deze Smeg koelkast in nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

Wil je meer weten over dit pareltje, of wil je hem bestellen? Bel dan 0226-355340.

2 Comments Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *