Eyecatchers in de keuken; SMEG en D&G

Wat krijg je als je twee merken als SMEG en Dolce & Gabbana samen laat werken? Juist, een aantal zeer bijzondere keukenapparaten. Eerder kwamen de merken al met zeer unieke koelkasten op de markt, nu zijn er o.a. ook broodroosters, blenders en koffiemachines in vrolijke designs verkrijgbaar.

Voor de Internationale Designbeurs in Milaan van 2016 ontwierpen de twee merken samen ongeveer honderd bijzondere koelkasten. De koelkasten waren allemaal uniek, omdat deze met de hand geschilderd werden. Of het nu je smaak is of niet, opvallend zijn deze koelers wel. Het collectors item moest zo’n $45.000 kosten!

Blijkbaar beviel de samenwerking in 2016 zo goed dat er ook enkele producten op de markt werden gebracht in 2017. Ook deze pareltjes waren het eerst te zien op de Designbeurs in Milaan. De kleurrijke lijn kreeg de naam ‘Sicily is my Love’ en is opnieuw een eerbetoon aan Italië.

Alle symbolen die op de apparaten te zien zijn, zijn onlosmakelijk verbonden met het Italiaanse eiland Sicilië. De broodroosters, koffiemachines, citruspersen, mixers en blenders zijn versierd met o.a. citroenen, citrusvruchten, rode kersen en verschillende soorten bloemen.

Interesse in een van deze eyecatchers? De verwachting is dat ze voor het eind van 2017 op de markt verschijnen. Misschien leuk als kerstcadeautje? Kan je niet wachten? Bekijk alvast de jaren ’50 koelkasten van Smeg

3 Comments Voeg uw reactie toe

  1. T. Aarsel schreef:

    geweldig. ik ben een groot Smeg fan. past mooi bij mijn bloedrode koelast 😉
    zo wordt de keuken wel heel vrolijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *