Binnenkijken bij Richard en Jennifer

Wanneer je de ruime eilandkeuken van Richard en Jennifer binnenstapt, word je direct gegrepen door een gevoel van warmte en moderniteit. Hun enthousiasme is aanstekelijk: “De keuken overtreft onze verwachtingen en is in het echt ook nog veel mooier dan op de 3D-plaatjes.” Het is meteen duidelijk dat deze ruimte meer is dan alleen een plek om te koken; het is het hart van hun huis. Lees verder en kom binnenkijken bij Richard en Jennifer!

Voor de tweede keer naar Keukenloods Zwaag

De reis naar deze droomkeuken was niet zonder zijn uitdagingen, gezien het paar kortgeleden door een verhuizing al een nieuwe keuken moest uitzoeken. Toch leidde deze ervaring hen terug naar Keukenloods Zwaag, waar ze voor de tweede keer hun perfecte keuken vonden.

Hun waardering voor Nanda’s deskundige begeleiding en de rest van het team daar kan niet genoeg benadrukt worden: “Door onze frequente bezoeken aan de showroom zijn wij inmiddels ook goede bekenden van de rest van het hechte en vriendelijke team.”

Modern en functioneel

De keuken zelf is een toonbeeld van modern design en functionaliteit. Met een grote eilandopstelling biedt het ruimte voor zowel het bereiden van maaltijden als sociaal samenzijn. De greeploze laklaminaat fronten in grafietzwart ultramat geven de keuken een strakke en naadloze uitstraling, terwijl het werkblad van hoogwaardig Composiet zorgt voor een duurzaam en makkelijk te onderhouden oppervlak.

Elk detail in de keuken is zorgvuldig overwogen en ook aan mooie apparatuur is gedacht: van de zwarte Quooker kraan die een stijlvolle en praktische toevoeging is, tot de wijnkoelkast voor liefhebbers van een goede fles wijn. De kookplaat met afzuiging is een ander groot pluspunt, waardoor er geen losse afzuigkap meer nodig is.

Inclusief eettafel

Een bijzondere vermelding verdient ook de eettafel, welke ook bij Keukenloods.nl is gekocht. Dit is een perfecte match met de keuken. Het is duidelijk dat Richard en Jennifer waarde hechten aan esthetiek, maar ook aan de functionaliteit en het sociale aspect van hun grote leefkeuken.

De montage van de keuken verliep “zo goed als vlekkeloos”, wat bijdraagt aan de positieve ervaring met Keukenloods Zwaag. Richard en Jennifer: “Wij kunnen Keukenloods Zwaag aan iedereen aanbevelen.”

Hopelijk heb je na het binnenkijken bij Richard en Jennifer inspiratie kunnen opdoen. Wil jij van jouw keuken ook de blikvanger in huis maken? Wij helpen je graag verder! Maak een afspraak in een van onze filialen; onze specialisten staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *