Keukentrends 2019; kijk en geniet!

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar de keukentrends van 2019. Net als voorgaande jaren zijn er veel keukentrends die ook in 2019 weer worden voortgezet. Maar er zijn ook nieuwe trends! Wat dacht je bijvoorbeeld van koper en marmer?

Wit, maar ook zeker zwart blijven populaire kleuren voor de keukenkastjes en ook greeploos doet het goed. Zwart en wit worden veel gecombineerd met donkere of andere opvallende kleuren. Hout en andere robuuste materialen zijn ook veel vaker weer terug te zien en zijn perfect wanneer je op zoek bent naar een stoere uitstraling. Redelijk nieuw zijn koper en marmer. Een keukenblad van marmer geeft jouw keuken bijvoorbeeld een nóg luxere uitstraling. En hoe denk jij over een koperen kraan? Deze maakt de keuken net weer even anders dan de ‘standaard’ keuken.

Ook qua innovatie gaat het in de keuken steeds sneller. Naast de kokenwaterkranen van bijvoorbeeld Quooker zijn er nu ook toevoegingen zoals de Quooker CUBE te krijgen. Hiermee krijg je vanaf nu naast kokend water ook gekoeld bruisend en gefilterd water uit de kraan.

Om je alvast een idee te geven van de collectie van 2019 hebben wij alvast een aantal mooie keukens uitgezocht. Kijken is op eigen risico, want bij het zien van deze keukens gaat het vast ook bij jou weer kriebelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *