Grohe Red & Grohe Blue: kokend, gekoeld én bruisend water

Grohe heeft dè (tweedelige) oplossing bedacht voor al je waterwensen. Of je nu een pan wilt vullen met kokend water of een heerlijk glas gekoeld bruisend water wilt tappen, met de Grohe Red en Grohe Blue kranen is het allemaal mogelijk.

Grohe Red

De Grohe Red kranen bieden direct kokend water. De kraan is uitgerust met een hendel aan de rechterzijde en een touch-knop aan de linkerzijde van de kraan. De touch-knop bestaat uit een kinderbeveiliging (bovenste toets) en een toets voor de waterstraal. De ledring rondom de touch-knop licht op als de kokendwaterfunctie wordt gebruikt.
De kranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet, chroom en roestvrijstaal en drie verschillende uitlopen. Lees hier meer mogelijkheden en voordelen van de Grohe Red kokendwaterkranen.

Grohe Blue

De Grohe Blue kranen zijn de nieuwe tegenhanger van de Grohe Red kranen. Uit de kraan kun je gekoeld platwater, lichtbruisend water of bruisend water tappen. Je kunt het water koelen op een temperatuur tussen de 4°C en 10°C. Net wat je prettiger vindt. Net als de Grohe Red zijn de Grohe Blue kranen uitgerust met een speciale touch-knop waarmee je kunt kiezen uit de soorten gekoeld water. De Blue kranen zijn beschikbaar in vier verschillende designs en twee finishes (roestvrijstaal en chroom).

Mono

Wil je nu van alle markten thuis zijn en alle soorten water tot je beschikking hebben? Dan is het mogelijk om de Grohe Red Mono en Grohe Blue Mono kraan naast elkaar te plaatsen boven je spoelbak. Heb je al een andere hoofdkraan in je keuken? Dan  is een Mono kraan ook een uitkomst.

Ook interessant

Met de nieuwe Quooker Cube kun je nu kokend, gekoeld en bruisend water tappen uit één kraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *