Nu ook bruisend water met de Quooker CUBE

Quooker heeft weer iets nieuws en dat willen wij jou natuurlijk niet onthouden. De Quooker CUBE is vanaf nu verkrijgbaar voor consumenten. Daarmee krijg je naast warm, koud en kokend water vanaf dat moment ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan.

Hoe werkt de CUBE?

Waar je normaal twee keer moet drukken en dan draaien voor kokend water, hoeft je voor bruisend water maar één keer te drukken en te draaien. De lichtring die normaal rood wordt voor kokend water kleurt nu blauw en knippert voor bruisend water. Om gekoeld, gefilterd water te krijgen houd je de draaiknop iets langer vast en draai je vervolgens.

Voor de mensen die nu denken ‘Ah, fijn een Quooker kraan zonder kokend water met alleen bruisend of gefilterd water’, die moeten wij helaas teleurstellen. Dat is namelijk (nog) niet mogelijk. Het is alleen mogelijk om de CUBE te gebruiken in combinatie met een Quooker-reservoir. Het afwisselen van koud, warm, kokend, koel bruisend of gefilterd water wordt zo een eitje!

De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir te staan. Heb je al een Quooker kraan en wil je dit systeem uitbreiden? Dit is mogelijk, maar wel afhankelijk van de uitleverdatum van de reeds geïnstalleerde Quooker. De CUBE werkt samen met alle kranen en reservoirs die vanaf 2017 zijn uitgeleverd. Deze zijn te herkennen aan een serienummer dat begint met QW0 of QW1. Laat je hierover informeren door een van onze specialisten.

Nog meer voordelen

– Het maakt niet uit of je drinkwater nu koelt in een koelkast of met de CUBE. Het afkoelen kost volgens Quooker evenveel energie.
– Bruisend water drinken via de CUBE is goedkoper dan wanneer je flessen in de winkel koopt. Ook is dit een stuk milieuvriendelijker.
– De installatie is voorzien van een koolstoffilter. Smaak- en geurstoffen worden hierdoor uit het water gefilterd.

Ook een Quooker CUBE? Vraag een keukenadviseur in één van onze keukenwinkels naar de mogelijkheden of bel ons op: 0226-355340.

Lees ook: ‘Welke Quooker reservoir heb ik nodig?’
Lees ook: ‘Welke Quooker moet ik kopen?’

8 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Ron schreef:

  Zeer geïnteresseerd , maar wat kost het

  1. Keukenloods schreef:

   Beste Ron,

   Leuk dat je geïnteresseerd bent. Meer informatie over de CUBE vind je in onze webshop: https://www.keukenloods.nl/cube.html

   Groet, Emma

 2. Lucy schreef:

  Is het kokende water dan ook gefilterd of geld dit alleen voor koud water?

  1. Keukenloods schreef:

   Hoi Lucy,

   Er zit wel in een kalkfilter in de Quooker, maar het kokende water wordt verder niet gezuiverd.

   Groet, Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *