AEG introduceert vaatwassers met ComfortLift

Een huishouden zonder vaatwasser is bijna ondenkbaar anno 2017, want wie wast de vaat tegenwoordig nou nog met de hand? Om het gemak van de vaatwasser nog groter te maken, introduceert AEG in de nieuwe Mastery Range de vaatwasser met ComfortLift.  Een simpele, doch innovatieve toevoeging die het inruimen en uitruimen van de vaatwasser prettiger maakt.

Wat is precies het voordeel van een vaatwasser met ComfortLift? De vaatwasser is uitgerust met een systeem waardoor de onderste korf met één simpele beweging op dezelfde hoogte kan worden gebracht als de bovenste korf. En of de korf nou gevuld is of niet, het systeem werkt in beiden gevallen net zo soepel.

Op ergonomisch gebied is het een slimme zet van AEG om de nieuwste vaatwassers te voorzien van ComfortLift. Zij komen hierin de mensen met rugklachten tegemoet. Want op deze manier is het toch net even makkelijker om de vaat in of uit te ruimen. Daarnaast herkennen wij allemaal wel dat de wieltjes van de onderste korf uit de rails schieten. Extra vervelend wanneer de korf flink gevuld is met vuile vaat. Óók dat is dankzij ComfortLift verleden tijd.

Ondanks het speciale systeem is er genoeg ruimte in de vaatwasser voor dertien couverts. Twee korven voor de grote vaat en een extra lade voor het bestek. Ook grote borden kunnen er met gemak in, omdat de bovenste korf in hoogte verstelbaar is.

Deze vaatwasser wordt nu al het product van 2017 genoemd. Bestel de vaatwasser met ComfortLift bij Keukenloods.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze adviseurs of kun je langskomen in één van onze Keukenloods winkels.

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Martin schreef:

  Mooi en innovatief maar kan iemand mij vertellen wat hij gaat kosten.?

  1. Keukenloods schreef:

   Beste Martin,

   Bedankt voor je reactie! Helaas is deze prijs bij ons ook nog niet bekend, omdat de vaatwassers nog niet leverbaar zijn. Zodra deze wel leverbaar zijn, zijn de prijzen uiteraard in onze webshop te zien => https://www.keukenloods.nl/artikelen/zoek-vaatwasser/merk-aeg

   Met vriendelijke groet,

   Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *