Slimme koelkast van Samsung: De sociale multitasker

Muziek streamen via Spotify, een lekker recept opzoeken en je favoriete programma kijken. Het zijn geen functies van een smartphone, maar van een sterk staaltje techniek van Samsung: De slimme Side By Side koelkast, RS68N8941SLEF . Wat wij het handigste voordeel van dit apparaat vinden? Dat je nooit meer te veel boodschappen haalt. Met deze koelkast kun je namelijk via je smartphone altijd checken wat er nog allemaal in ligt!

Via drie verschillende camera’s in de deur zie jij op elk moment van de dag via je smartphone de inhoud van de koelkast. Zo ben je altijd up-to-date en hoef je niet meer producten in huis te halen dan je daadwerkelijk nodig hebt.

Family hub

De koelkast wordt niet voor niets ‘Family hub’ genoemd. Met dit apparaat ben je namelijk ook verbonden met de rest van het huishouden. Zo kun je notities achterlaten voor anderen in het ingebouwde touchscreen en kan je ook berichten op social media plaatsen.

Maar naast de vele sociale interacties die je met deze koelkast kunt uitvoeren, beschikt dit apparaat ook over de nieuwste technologie om jouw eten en drinken optimaal te bewaren.

Optimaal koelen

Verschillende technieken zorgen ervoor dat je producten langer goed blijven. Zo wordt de hele koelkast gelijkmatig gekoeld door het Precise Chef Cooling-systeem, dat temperatuurschommelingen tegengaat. Bovendien zorgen twee onafhankelijke Twin Cooling Plus™-koelsystemen voor de juiste luchtvochtigheid. Hierdoor blijven etenswaren tot twee weken langer vers!

Houdbaarheidsdatum nooit meer vergeten

Komt de houdbaarheidsdatum dan toch echt in zicht? Dan geeft de koelkast een seintje. Een product weggooien, zoals een flesje saus waarvan je de datum niet elke keer checkt, hoeft dus niet meer. Wil je wat opmaken, maar ben je inspiratieloos? Dan kun je via de tablet op de koelkast recepten opzoeken met dat desbetreffende ingrediënt. Simpeler kan niet, toch?

De koelkast biedt ook een uitkomst als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan. Via de Albert Heijn-app van de tablet kun je heel makkelijk precies bestellen wat je nodig hebt. De boodschappenlijst wordt opgeslagen, dus de deze hoef je niet telkens opnieuw te maken. En dat scheelt weer tijd!

Andere voordelen

Deze Amerikaanse koelkast heeft nog meer technische snufjes:

  • SpaceMax Technology: Door de slimme en efficiënte isolatie is de behuizing van de koelkast dunner, waardoor je meer koelruimte hebt. De netto inhoud is maar liefst 598 liter!
  • Active blue light: Dit zorgt ervoor dat vitamines in onder andere je appels en peren langer bewaard blijven, door fotosynthese te stimuleren
  • No Frost: IJsvorming is verleden tijd: deze koelkast hoef je nooit te ontdooien
  • Open-deuralarm: Is de deur niet helemaal dicht, dan stuurt de koelkast een berichtje naar je smartphone
  • Ice-dispenser: Hiermee heb je altijd koud water en ijsblokjes bij de hand
  • Koppel je smartphone om tv-programma’s te kijken en muziek via Spotify te streamen

Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *