Klop, klop: Dit is de nieuwe LG-koelkast met InstaView

Echt waar, zo simpel is het om in de LG-koelkast te kijken met InstaView. Met twee klopjes op het deurvenster zie jij in één oogopslag wat in het voorste venster van de koelkast staat. Zin in een verfrissend sapje? Dan pak je deze door het venster te openen, zonder de hele deur open te hoeven doen. Dat bespaart weer energie!

In deze Door-in-Door™ koelkast zit namelijk een extra deur die toegang geeft tot een speciaal deurvak. Hierdoor hoef je dus niet elke keer de hele deur open te doen, waardoor de koelkast minder kou verliest. Handig als je regelmatig wat drinken pakt!

Producten vers houden

Deze ruime, matzwarte Amerikaanse koelkast ziet er niet alleen super luxe uit, maar weet ook precies hoe jouw producten optimaal bewaard blijven. Zo hebben levensmiddelen die in het deurvak staan minder last van temperatuurswisselingen als je de deur open en dicht doet door het Door Cooling+™-systeem. Luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast houden de temperatuur op peil, waardoor producten dus langer vers blijven.

Inschuifbaar plateau

Maak je ook wel eens mee dat je een geopende fles koud wil zetten, maar dat er geen plek is om deze rechtop neer te zetten? De makers van de LG-koelkast hebben hiermee rekening gehouden. Zo is er een plateau gemaakt die je gedeeltelijk in kunt schuiven, zodat je extra ruimte in de hoogte creëert. Handig!

Luchtvochtigheid en temperatuur regelen

Bij de meeste koelkasten kun je de luchtvochtigheid niet zelf aanpassen. Bij deze uitvoering van LG wel! Hierdoor zorg je ervoor dat je groenten en fruit zo lang mogelijk vers en sappig blijven.

Ook onderscheidend is de besturing van de temperatuur: dat doe je gewoon via je smartphone. Logisch toch, in deze tijd? Of je nu boven bent of in de winkel, de temperatuur van de koelkast en de vriezer kun je dus altijd aanpassen via de SmartThinq™ applicatie.

IJsdispenser

IJsblokjes, gecrusht ijs en koud water heb je ook altijd bij de hand met deze koelkast. Druk op de knop en je krijgt het direct in je glas. Ideaal voor een fris glas limonade, frisdrank of een cocktail!

Geurfilter

Daarnaast is er een ook een koolstoffilter die vieze geurtjes tegengaat. Een ventilator blaast hierbij lucht door het filter, zodat de lucht in de koelkast altijd fris blijft.

 

Lees hier meer over de LG koelkast type GMX844MCKV. Meer lezen over moderne koelkasten? Deze koelkast van Samsung zoekt zelfs recepten op op basis van ingrediënten die je nog over hebt én stuurt een bericht naar je telefoon als producten bijna over datum zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *