Siemens CM724G1B2 combimagnetron

Siemens heeft een nieuwe combimagnetron gelanceerd: de CM724G1B2. Met de introductie van dit model combineert Siemens een compacte multifunctionele oven in een strakke zwarte uitvoering met met veel slimme functies. De Siemens CM724G1B2 combimagnetron is voorzien van 15 verwarmingssystemen, 5 vermogens instellingen, touchControl bediening, cookControl Plus, oven Assistent met spraakbediening, LED verlichting en HomeConnect.

Deze combimagnetron van Siemens is voorzien van allerlei technieken om het bereiden van al je gerechten makkelijker en sneller te maken. Zoek niet verder, want dit is dé combimagnetron die je werk uit handen neemt, meer kookopties geeft, makkelijk te bedienen is en ook nog eens strak is vormgegeven.

TFT-Touchdisplay

De gebruiksvriendelijke menustructuur en touch-navigatie van het TFT-Touchdisplay maakt de bediening van je oven makkelijk en snel. Met de eenvoudige begeleiding door het uitgebreide menu kun je makkelijk het maximale uit je oven te halen.

Ovensystemen

De combimagnetron is voorzien van diverse systemen: boven- en onderwarmte zacht, circulatiegrill, grootvlakgrill, hetelucht, hotair gentle, kleinvlakgrill, microwave, onder- en bovenwarmte, onderwarmte en voorverwarmen. Hiermee kun je veel uiteenlopende gerechten en baksels klaarmaken. Het temperatuurbereik is 30-230 graden.

Inverter technology

De oven is voorzien van Inverter Technology: dit is een constant magnetronvermogen die je eten geleidelijk kan verwarmen. Deze functie verwarmd je maaltijden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hierdoor zijn al je gerechten perfect op smaak.

Oven Assistant

De combimagnetron is voorzien van Oven Assistant met Voice Control, zo kun je de oven aansturen met je stem. Via de Home Connect-app of je Amazon Alexa device kun je het juiste programma instellen. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen welk gerecht je wil bereiden, vervolgens stelt de slimme Oven Assistant de perfecte instellingen of programma’s voor. Dit kan zelfs op afstand via je telefoon: zo kun je je oven alvast aanzetten terwijl je onderweg bent naar huis. Ook kun je via de Home Connect-app toegang krijgen tot allerlei inspirerende recepten. Selecteer een recept en de instellingen worden meteen naar je oven gestuurd.

Veilig en zacht sluitende ovendeur

Dankzij de softMove-functie is de ovendeur veilig en sluit deze makkelijk. Het openen van de oven gaat dankzij het slimme dempingsmechanisme soepel en het sluiten zacht en stil. Heb je je handen vol? Geen probleem: een klein duwtje tegen de ovendeur is genoeg. Ook is de greep zo gemaakt dat je hem bijna niet ziet als je voor de oven staat. Toch biedt deze een stevige houvast.

Geïntegreerd reinigingssysteem

De Siemens CM724G1B2 is voorzien van hydrolyse. Dit is een geïntegreerd reinigingssysteem waardoor je na het koken je oven snel kunt schoonmaken. Dit werkt met een combinatie van verdamping en condensatie, waardoor vuil zacht wordt en loskomt. Dankzij hydrolyse is het schoonmaken van je oven dus nooit meer een vervelend klusje.

Siemens CM724G1B2 combimagnetron

Kortom: ben je op zoek naar een nieuwe combimagnetron? De Siemens CM724G1B2 is onmisbaar in jouw droomkeuken. De oven wordt geleverd met een geëmailleerd bakblik, een combi rooster en een universele braadslede. Keukenloods.nl heeft deze nu op voorraad: dus je hebt ‘m heel snel in huis! Bekijk dit model op onze website of kom langs in één van onze filialen. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze specialisten! Zij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *