Retro koelkasten

Een retro koelkast is een moderne koelkasten met het uiterlijk van een jaren 50 koelkast. Bij een retro koelkast zijn moderne technieken gecombineerd met een vintage uiterlijk. De koelkasten zijn er in diverse kleuren en het design is erg mooi vormgegeven: echt een aanwinst voor in je keuken dus. Deze jaren 50 koelkasten zijn afgewerkt met karakteristieke ronde vormen en hoeken.

Omdat het een moderne koelkast in een retro jasje is, zijn alle onderdelen natuurlijk nieuw. Daarom krijg je gewoon een aantal jaar fabrieksgarantie op retro koelkasten. Een retrokoelkast is niet langer een huishoudelijk product, maar een stukje decoratie en design. De look van de jaren 50 gecombineerd met de duurzame technieken van nu.

Er zijn verschillende merken die retro koelkasten uitbrengen. Je hebt retro koelkasten in het wit en zwart, maar ook in opvallende kleuren. Eén van de bekendste merken van retro koelkasten is SMEG. De jaren ’50-serie van SMEG bestaat uit designs die onmiskenbaar vintage zijn. De retro kleuren en ronde lijnen gaan perfect samen.

Ook Etna heeft verschillende retro koelkasten uitgebracht. Deze hebben de soortgelijke look en feel van de SMEGG koelkast, maar zijn iets betaalbaarder dan de varianten van SMEG. De Etna koelkasten zie je hieronder:

Ook het merk Stoves heeft retro koelkasten uitgebracht. De Stoves Breeze Retro koelkasten zijn verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: zwart, rood en crème. De rode kleur is echt een unieke kleur die herontdekt is in de jaren 50. De koelkasten van Stove hebben een opvallend design en onder andere de chromen handgrepen geven de koelkast een retro-uitstraling. Deze koelkast is met energielabel A+ zeer zuinig en is voorzien van de nieuwste technieken, waaronder No Frost.

Heb je minder ruimte in de keuken, maar wil je toch een retro koelkast? Dat kan! Kleine koelkasten heb je ook in jaren 50 stijl. Ook deze kleine retro koelkasten mogen absoluut gezien worden en kunnen op een prominente plek in je keuken worden neergezet.

Kortom: wil je dat je koelkast eruit springt en is vind je de jaren 50 look prachtig? Ga dan voor een retro koelkast! Bij Keukenloods verkopen we diverse modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Welke kleur is je favoriet? Bekijk het hele assortiment van SMEG hier, van ETNA hier en van Stoves hier. Of ga je voor een kleine koelkasten van SMEG? Wil je meer informatie en weten wat de mogelijkheden in jouw keuken zijn? Neem hier contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden in jouw keuken of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *