Novy afzuigkap

Novy is een merk met afzuigkappen die stil én krachtig zijn. Ook het design van Novy afzuigkappen zorgt voor mooi vormgegeven apparaten waardoor er altijd een model is die in je keuken past. Een afzuigkap ter decoratie boven een kookeiland behoort tot een van de mogelijkheden. Denk ook aan een inbouw afzuigkap die je nauwelijks ziet en bedoeld zijn om niet op te vallen. De drie kernwaarden van Novy zijn: kracht, stilte en connectiviteit.

Design

Alle afzuigkappen van Novy hebben een rustig vormgegeven design. Het merk heeft oog voor detail en gaat voor een rustig lijnenspel. Hierbij koppelen ze design steeds aan functioneel gebruikscomfort. Novy kiest voor kwaliteit. Niet alleen in het ontwerp en de technologie, maar ook in de afwerking van de afzuigkappen. Dit zorgt voor een luxueus gevoel bij elk model.

Type afzuigkap

Novy heeft verschillende typen afzuigkappen in het assortiment. De keuze van een afzuigkap is namelijk sterk afhankelijk van de inrichting van je keuken. Van een plafondunit boven je kookeiland tot een wandschouw aan de muur gemonteerd. Met een kookeiland kun je ook kiezen voor een hangende eiland afzuigkap. Of ga je liever voor een ruimtebesparende kookplaat met werkblad afzuiging? Met de vele mogelijkheden is er altijd één die bij jouw smaak en keuken past.

Alle verschillende soorten afzuigkappen van Novy kun je op onze website bekijken.

Stil

Novy afzuigkappen zijn ontworpen om rust te brengen in je keuken. Je mag dan ook verwachten dat alle afzuigkappen van Novy standaard erg stil zijn. Ze zijn zo ontworpen dat je zorgeloos en zonder overlast van geluid kunt koken. Je kunt tijdens het koken familie en vrienden ontvangen in de keuken en gesprekken voeren waarbij iedereen verstaanbaar blijft.

Afvoer naar buiten of recirculatie

Een Novy afzuigkap is zowel beschikbaar met een traditionele afvoer naar buiten als met recirculatie. De afvoer naar buiten is meer traditioneel. Maar de recirculatie afvoer wordt steeds meer gekozen. Wil je een afzuigkap in je kookeiland of beschikt je woning niet over een luchtafvoer naar buiten? Dan is een Novy recirculatie afzuigkap de oplossing.

Met de Pure technologie geeft Novy garantie voor een goed werkende afzuigkap wanneer je kiest voor recirculatie afzuiging. Dit komt vooral door het bijbehorende koolstoffilter van hoge kwaliteit wat je in de afzuigkap plaatst.

Ook kun je met een Novy recirculatie afzuigkap besparen op je energiekosten. Kooklucht wordt aangezogen en gezuiverd, vervolgens wordt dit binnenshuis verwerkt met behulp van een natuurlijk gecoat monoblock filter. De warme lucht wordt vervolgens teruggeblazen in je woning. Op deze manier kan een Novy afzuigkap ook je huis verwarmen.

Novy kiest voor kwaliteit

Een Novy afzuigkap is gebouwd met een robuuste degelijke motor die stil functioneert en een hoog rendement levert. Novy kiest dus voor kwaliteit, niet alleen in het ontwerp en de technologie maar ook in de afwerking van de afzuigkap. Benieuwd geworden naar een Novy afzuigkap? Kom langs en bekijk de modellen in één van onze winkels of neem direct contact op met onze adviseurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *