Keukenloods Almere

In 2012 is ook de provincie Flevoland toegevoegd aan onze showrooms met Keukenloods Almere. Inmiddels bestaat Keukenloods Almere 10 jaar. In augustus 2020 is de winkel verplaatst naar een nieuw pand in woonboulevard Doemere, welke is voorzien van een compleet nieuwe inrichting en showroom. We stellen deze vernieuwde winkel en de bedrijfsleiders in deze blogpost graag aan je voor.

Voor mooie keukens in Almere en omgeving hoef je niet ver te zoeken. De showroomkeukens bij Keukenloods zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die een nieuwe keuken wilt samenstellen. Bij Keukenloods Almere kun je een prachtige keuken uitkiezen en dankzij het ruime assortiment zijn er eindeloos veel mogelijkheden: voor iedere stijl én ieder budget.

Een keuken is tegenwoordig een verlengstuk van de meeste huishoudens, waarin ook wordt geleefd. Het is vaak het pronkstuk van de woning. In het filiaal in Almere kun je inspiratie opdoen met het ruime aanbod aan showroomkeukens die hier staan. In de winkel kun je diverse keukens vergelijken en zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je kritisch kijken naar wat een keuken te bieden heeft en hoe je deze kunt laten passen bij de rest van je interieur.

Bij Keukenloods Almere zijn er keukens voor ieder budget en ieder type woning. Je kunt een keuken kiezen die bij de rest van je interieur past, maar je kunt ook voor een compleet andere stijl gaan. De opties aan verschillende modellen is bijna oneindig. Of je nou gaat voor een eiland keuken, u-keuken, zwarte kasten in matte look, een marmeren werkblad of een Quooker, Keukenloods Almere heeft het.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Almere? Je kunt deze ook alvast op onze website bekijken. De keukens zijn ontwikkeld volgens de laatste trends. In het filiaal kun je inspiratie opdoen met het ruime aanbod aan nieuwe showroomkeukens die hier staan. Hieronder zie je een greep uit de keukens in het filiaal:

Douwe Vet

Een keuken bekijken in de showroom is altijd een goed idee. Het is belangrijk dat je keuken helemaal bij je eigen smaak past, maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. Douwe Vet is de bedrijfsleider van Keukenloods Almere. Douwe vertelt: ‘In het echt kun je de maten en opstelling van een keuken het beste ervaren. De belangrijkste functie van een keuken is natuurlijk: het bieden van een ruimte om goed in te kunnen koken. Dit betekent dat de keukenopstelling zodanig moet zijn dat je dit handig en efficiënt kunt doen.’ Hij voegt hieraan toe: ‘Je kunt de keuken alvast beleven: de keukenkastjes open doen, het keukenblad voelen en de verschillende soorten apparatuur bekijken.’ Kom vrijblijvend langs bij Keukenloods Almere en krijg een beter beeld van hoe de nieuwe keuken in jouw woning gaat passen.

Kijk voor meer informatie over het filiaal in Almere en de openingstijden op keukenloods.nl. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een keukenafspraak te maken en je te laten adviseren en de talloze mogelijkheden te bespreken. Keukenloods Almere is gevestigd op New Yorkweg 63. Douwe en zijn team heten je graag van harte welkom en helpen je graag op weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *