Keukenloods Nederweert

Sinds 2013 kun je voor jouw nieuwe keuken bij Keukenloods Nederweert terecht. Ben je op zoek naar een Keukenshowroom in het zuiden van het land? Dan is de vestiging van Keukenloods in Nederweert dé plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Deze winkel is er voor ieder budget en ieder type woning en je vindt hier het grootste aanbod aan keukens en losse (inbouw)apparatuur.

In totaal heeft Keukenloods nu 14 keukenwinkels. In elk filiaal van Keukenloods is de sfeer informeel en de keukenadviseurs lopen niet rond in nette pakken. Het gaat er dus net even anders aan toe dan bij een standaard keukenzaak. Er werken enthousiaste keukenspecialisten die voor je klaarstaan en begrijpen wat jij als klant wilt. Dit maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk leuker.

Weert en ook Nederweert zijn dankzij hun ligging erg in trek. Dit zijn populaire locaties, omdat er in de omgeving van alles te doen is voor mensen van alle leeftijden. Weert is een bruisende stad met een gezellig centrum met veel monumenten en museums en wordt omringd door mooie natuur, rust en ruimte. Mensen die hier een woning kopen, verbouwen vaak als eerste de keuken of laten deze vervangen. De keuken neemt een prominente plek in je woning in.

Omdat de keuken een belangrijk onderdeel van je interieur is, stellen mensen die een nieuwe keuken willen kopen hier natuurlijk strenge eisen aan. Bij Keukenloods begrijpen wij dat en vinden we dit niet meer dan terecht. Een keuken koop je niet vaak: het is een flinke investering die jaren moet meegaan en waar je lang plezier van hebt.

Bedrijfsleider Sven

De adviseurs bij Keukenloods Nederweert denken met je mee en bieden veel mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Je kunt kiezen uit allerlei opties, zoals verschillende soorten werkbladen, materialen en inbouwapparatuur. Zodat je kunt zien wat het beste bij jouw smaak en je situatie past. Sven is bedrijfsleider bij Keukenloods Nederweert. Hij legt uit: ‘Het team vult elkaar goed aan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en zo adviseren we een grote groep klanten. Het werk is leuk en afwisselend: planning, voorraadbeheer, ontwerpen en natuurlijk service verlenen.’

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Nederweert? Deze zijn niet alleen in onze winkels te bewonderen, maar kun je ook alvast online bekijken. Zie hier een greep uit de keukens in de winkel:

Als je de keukens van dichtbij wilt bekijken, nodigen wij je graag uit om naar onze showroom in Nederweert te komen. Je kunt meteen al je vragen stellen aan onze adviseurs. De winkel heeft een keuken voor ieder budget. Het filiaal is gevestigd op de Pannenweg 426 en is ook vanuit Weert goed te bereiken. Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl of bel 0495-625383. Vergeet geen keukenafspraak in te plannen! Sven en zijn collega’s zetten de koffie voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *