Keukenloods Gaanderen

Ben je op zoek naar een keukenshowroom in het oosten van het land? Sinds 2006 kun je voor jouw nieuwe keuken bij Keukenloods Gaanderen terecht. Dit Keukenloods filiaal bestaat al geruime tijd en is inmiddels een begrip in de omgeving van Doetinchem en Gaanderen. De winkel is er voor ieder budget en ieder type woning en je vindt hier het grootste aanbod aan keukens en losse (inbouw)apparatuur. Je kunt een keuken kiezen die bij de rest van je interieur past, maar je kunt ook voor een compleet andere stijl gaan.

In totaal heeft Keukenloods nu 14 keukenwinkels. Bij de showrooms van Keukenloods gaat het er net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel. Je wordt niet ontvangen door keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen: De sfeer is informeel. Er werken enthousiaste keukenspecialisten die voor je klaarstaan en begrijpen wat jij als klant wilt. Zo wordt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker.

Richard, bedrijfsleider van Keukenloods Gaanderen, bij één van de showroomkeukens

Ieder huis of appartement is net even anders en zo ook de plek van de keuken. Deze is bij iedere woning anders ingedeeld. Met een koopwoning heb je veel vrijheid wat betreft het verplaatsen of compleet verbouwen van de keuken. Je kunt deze helemaal inrichten zoals je dat zelf wilt. De bedrijfsleider bij Keukenloods Gaanderen is Richard. Hij vertelt: ‘Veel vrijheid bij een nieuwe keuken is een voordeel waar je handig gebruik van kunt maken. Breek bijvoorbeeld een muur uit om een grote ruimte te creëren.’ Het is fijn om terecht te kunnen bij een winkel in de buurt die met je meedenkt en veel mogelijkheden heeft voor een nieuwe keuken. Keukens kunnen worden voorzien van allerlei opties, zoals verschillende soorten werkbladen, materialen en inbouwapparatuur.

Ook kun je bij Keukenloods Gaanderen kiezen uit een groot assortiment met keukens in diverse uiteenlopende stijlen. Denk aan een landelijke keuken, of juist een strakke, moderne keuken. De juiste keuken kiezen voor je woning is niet altijd makkelijk. Er zijn veel verschillende stijlen en veel stijlen hebben overlappende kenmerken. Het is belangrijk om een keuken uit te kiezen die niet alleen bij jouw smaak past, maar ook bij je woning. Hoe je keuken eruit ziet en aanvoelt, heeft een grote invloed op de rest van het huis.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Gaanderen? Je kunt deze ook alvast op onze website bekijken. Gebruik ze om inspiratie op te doen! Hieronder zie je een greep uit de keukens in de winkel:

Bedrijfsleider Richard: ‘Op zoek naar jouw ideale keuken of inbouwapparatuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu houdt van landelijk, modern, luxe of een greeploos design. Onze hypermoderne megastore heeft wat je zoekt!’ Het filiaal is gevestigd op Slakweg 84 en is ook vanuit Doetinchem goed te bereiken. Je kunt hier rustig rondkijken, al je vragen stellen en advies op maat krijgen. De keukenadviseurs denken met je mee zodat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl. Als je nog vragen hebt over een van de showroomkeukens, neem dan vooral telefonisch contact met ons op voor meer informatie: 0315-340404. Ben je van plan om langs te komen? Leuk! Je kunt hier een keukenafspraak maken zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Richard en zijn collega’s ontvangen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *