Dit plasmafilter voor je afzuigkap gaat levenslang mee!

Kookgeuren zijn niet altijd vervelend, maar wél als ze lang blijven hangen. Als je een afzuigkap met koolstoffilter hebt, kan dat een indicatie zijn dat dit filter aan vervanging toe is. Heb je dit nog niet zo lang geleden gedaan? Dan kan dat klusje best vervelend worden. Gelukkig heeft Boretti een filter ontwikkeld die levenslang mee kan gaan!

Een koolstoffilter moet regelmatig vervangen worden: Dat kan om de paar maanden of om het jaar zijn. Het is niet zo’n grote klus, maar het kan wel vervelend zijn om er telkens aan te moeten denken. 

Weg met bacteriën, pollen en allergenen

Boretti heeft een plasmafilter ontwikkeld die vetdeeltjes beter kan afbreken. Zo kan het filter niet alleen meegaan, maar het zorgt dus voor betere verwerking van de kookgeuren! Deze Puro-filters gaan daarnaast nog een stapje verder, en filteren zelfs bacteriën, pollen en allergenen weg. Zo kun jij je afzuigkap als een luchtreiniger gebruiken.

Automatische werking

Het filter met enkele stappen worden bevestigd, en gaat daarna automatisch aan wanneer de afzuigkap wordt ingeschakeld. Daar heb je dus geen omkijken meer naar. Wel is het goed om de afzuigkap met plasmafilter iets langer te laten draaien: zo’n tien minuten voor en na het gebruik. Zo kunnen alle vuiltjes goed verwerkt worden, en gaat het filter nog langer mee. 

De filters zijn geschikt voor afzuigkappen met een afvoerdiameter van 15 centimeter, dus bijna elke afzuigkap!

Hier vind je meer info

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de Boretti plasmafilters. Onze adviseurs kunnen je daarnaast verder informeren, en meekijken of een Boretti filter iets voor jou is. Je kunt ze bereiken via 0226 355 340.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *