BORA gaat weer een stapje verder – met deze kookplaat

Kookgeuren die van onderen worden afgevoerd, daar kijken we tegenwoordig niet meer van op. Kookplaten met afzuiging zijn in nieuwe keukens namelijk eerder regel dan uitzondering. Waar we wél van opkijken, zijn de nieuwe snufjes van BORA! Deze handige kookplaten zijn stuk voor stuk eyecatchers. En dat geldt ook voor de nieuwste telg: De GP4U.

Wie BORA kent, is bekend met de iconische kookplaat met ronde afzuiging in het midden. Uitgevoerd met een zilver accent, zoals de BORA Basic, of met juist helemaal verzonken zoals bij de BORA Pure. Daar voegt BORA nu een nieuwe variant aan toe, met een geheel nieuw uiterlijk!

Nieuwe uitstraling

De GP4U is namelijk uitgerust met aan aantal nieuwe snufjes. Zo is de afzuiging helemaal uitgevoerd in matzwart, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Helemaal nieuw is de minimalistische arcering afwerking op de kookplaat zelf.

BORA GP4U close up

Vertrouwde voordelen

Op technisch gebied is de kookplaat voorzien van al het goede dat we gewend zijn van BORA: grote kookzones voor al je pannen, krachtige maar geruisloze afzuiging en een roestvrijstalen filter die vaatwasserbestendig is. Daarnaast hoef je weinig ruimte in te leveren, dankzij het compacte formaat van deze krachtpatser.

Deze kookplaat is in het bijzonder geschikt voor keukeneilanden, of voor een keuken met bar. Dankzij het actievekoolfilter wordt de lucht goed gefilterd en schoon teruggeblazen. Al het gemak in één kookplaat!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze adviseurs kunnen je meer vertellen over deze kookplaat via 0226 355 340. Ben je nog niet uitgelezen over BORA? Vind op deze pagina meer informatie over dit merk en de andere soorten kookplaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *