Combineer de voordelen van koken op gas – met deze inductiekookplaat!

Koken op gas is een hele ervaring an sich. Als je dit jarenlang gewend bent, is koken op inductie een hele overstap. En dat is begrijpelijk! Gelukkig biedt Samsung met de nieuwe inductiekookplaten nog meer voordelen. Want met de Virtual Flame technologie ™ lijkt het alsof je op gas kookt, dankzij de blauwe vlammetjes die geprojecteerd worden tijdens het koken!

Koken op inductie heeft al heel wat voordelen: Er gaat minder warmte verloren, het is milieuvriendelijker én de plaat is makkelijk schoon te maken. Maar ben je liefhebber van koken op gas? Dan wil je vast de ‘look and feel’ niet kwijt. Gelukkig heeft Samsung daar iets op bedacht. Met de Virtual Flame inductiekookplaten krijg je alle voordelen van inductie, met de look and feel van gas!

Vlammen komen tot leven

Tijdens het koken worden namelijk dé blauwe vlammetjes geprojecteerd op je pan. Hiermee lijkt het dus alsof je op gas kookt. De intensiteit van de vlammetjes variëren op basis van de kookstand. Zo zijn ze ook nog eens een handige indicator om in te schatten hoe warm de pan is!

Extra flexibiliteit

De kookplaten bieden (natuurlijk) ook andere voordelen. Denk aan een flexibele zone, waarbij je meerdere pannen kwijt kunt op niet-aangewezen plekken. Zo krijg je meer vrijheid tijdens het koken.

Automatische afzuiging

Beschik je daarnaast over een Samsung afzuigkap? Dan kun je deze verbinden met de kookplaat. Zo wordt de afzuiging automatisch afgestemd op jouw kookgedrag, en hoef jij je alleen te focussen op dat heerlijke gerecht dat straks op jouw bord ligt.

Meer voordelen

Nieuwsgierig geworden naar de kookplaten? Bekijk dan de nieuwe Samsung Virtual Flame inductiekookplaten. Kom je er nog niet helemaal uit, of heb je vragen? Dan staan onze productadviseurs klaar om mee te kijken! Je kunt ze bereiken via 0226-355 340.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *