Nismaten opmeten; zo doet je dat!

De meest gemaakte fout bij het vervangen van een keukenapparaat is dat het apparaat bij thuiskomst helemaal niet blijkt te passen. De oven is bijvoorbeeld te breed of de vaatwasser blijkt toch iets hoger te zijn. Hoe je dat kunt voorkomen? De nismaten op de juiste manier meten…

In het aankoopproces is vaak de eerste vraag van de verkoper wat de nismaten van een (vervangend) apparaat zijn. Het is niet voor niets een van de eerste vragen die gesteld wordt. Ten eerste maakt dit het zoeken naar het juiste model een stuk makkelijker, maar je voorkomt ook veel gedoe achteraf. Als het geleverde apparaat niet blijkt te passen, moet deze namelijk geruild worden en dat betekent weer langer wachten tot je de nieuwe aanwinst in gebruik kan nemen. 


Maar wat zijn nu precies de nismaten en hoe meet je deze het beste op? Wij hebben enkele handige filmpjes voor jullie gemaakt, waaruit het helemaal duidelijk wordt. Heb je na het bekijken van onderstaande filmpjes toch nog vragen? Neem dan contact op met ons op via 0266-355340 of kom langs in een van onze winkels!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *