Nismaten opmeten: zo doet je dat!

De meest gemaakte fout bij het vervangen van een keukenapparaat is dat het apparaat bij thuiskomst helemaal niet blijkt te passen. De oven is bijvoorbeeld te breed of de vaatwasser blijkt toch iets hoger te zijn. Hoe je dat kunt voorkomen? De nismaten op de juiste manier meten…

In het aankoopproces is vaak de eerste vraag van de verkoper: Wat zijn de nismaten van een (vervangend) apparaat? En dat is niet voor niets. Ten eerste maakt dit het zoeken naar het juiste model een stuk makkelijker, en je voorkomt ook veel gedoe achteraf. Als het geleverde apparaat niet blijkt te passen, moet deze namelijk geruild worden. Daardoor wacht je onnodig langer op jouw nieuwe aanwinst.

Maar wat zijn nu precies de nismaten en hoe meet je deze het beste op? We leggen uit hoe je de nismaat van een vaatwasser opmeet, waaruit het helemaal duidelijk wordt. Heb je na het bekijken van het onderstaande filmpje toch nog vragen? Neem dan contact op met ons op via 0226-355340 of kom langs in een van onze winkels!

6 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Mandy J schreef:

  Hallo, het filmpje voor de vaatwasser en de magnetron zjn duidelijk. Maar nu zoek ik een kookplaat met niet de gebruikelijke standaard maten , hoe moet ik deze dan opmeten?

  1. Keukenloods schreef:

   Hoi Mandy,

   De uitsparing voor een kookplaat is inderdaad net weer even anders. Als je het typenummer van je huidige kookplaat weet dan kan je kijken wat hiervan de uitsparing is en daar je zoektocht op aanpassen. Natuurlijk kan je ook een van mijn collega’s van verkoopafdeling even vragen om hulp. Zij zijn van 08.00 tot 22.00 uur bereikbaar via 0226-355340.

   Groet, Emma

 2. Pirets schreef:

  hallo mijn uitsparing in mijn blad is
  56x48cm is daar een inductie kookplaat voor gr P.pirets

  1. Keukenloods schreef:

   Beste Pirets,

   Bedankt voor je reactie. Ik ga je vraag doorzetten naar onze verkoopafdeling. Zij zullen contact met je opnemen!

   Groet, Emma

 3. Chantal schreef:

  Geode midday,

  Ik zoek een inductiekookplaat met afzuiging met een uitsparing van 49,1 x 86, 1 . Is deze verkrijgbaar bij jullie?

 4. Antje van Steijn schreef:

  Onze oude inbouw gasplaat heeft de maten
  Br 560
  Hoogte 40
  Diepte 490
  En wij zoeken een nieuwe welke raad u aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *