Keukenloods Waddinxveen

Keukenloods Waddinxveen bestaat 10 jaar! In totaal heeft Keukenloods 14 keukenwinkels. Sinds 2012 kun je voor jouw nieuwe keuken in Waddinxveen bij ons terecht. De showroomkeukens die hier staan zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die in de regio Waddinxveen en Gouda op zoek is naar een nieuwe keuken. Ter ere van dit jubileum vertellen we je graag wat meer over dit filiaal en stellen we de bedrijfsleider aan je voor.

In het filiaal in Waddinxveen kun je inspiratie opdoen met het ruime aanbod aan showroomkeukens die hier staan. Je kunt diverse keukens vergelijken en zien wat er allemaal mogelijk is. Zodat je kritisch kunt kijken naar wat een keuken te bieden heeft en hoe dit in je bestaande interieur past.

Vroeger was een keuken veel meer een afgesloten ruimte in het huis. Nu gebruiken mensen de keuken als volwaardig onderdeel van hun woning en wordt hier ook in geleefd. De eisen die mensen aan een keuken stellen veranderen constant, net als hun leefsituatie. In het filiaal kun je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken, maar het assortiment bestaat ook uit een breed aanbod aan inbouwapparatuur en witgoed.

Als je bij Keukenloods in Waddinxveen langs wilt komen voor advies, dan staan de medewerkers voor je klaar. Tip: kijk eerst eens rond op de website en doe hier inspiratie op. Het is handig als je al een beetje weet wat je mooi vindt en de keukenexperts kunnen je vervolgens van persoonlijk advies voorzien.

Erwin Temminck (te zien op de foto hierboven) is bedrijfsleider bij Keukenloods Waddinxveen. Hij vertelt: ‘Om je een beter beeld te geven van hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien, hebben we in onze showroom verschillende keukens volledig ingericht met accessoires. Zo krijg je een realistisch beeld van elke keuken.’ Erwin is het gezicht van de zaak die onlangs verbouwd is. ‘Op zoek naar een mooie keuken of apparatuur? Je bent van harte welkom in onze compleet vernieuwde showroom die voorzien is van de laatste keukentrends.’ Erwin en zijn collega’s staan samen voor meer dan 50 jaar ervaring.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Waddinxveen? Deze kun je ook alvast op onze website bekijken en gebruiken om inspiratie op te doen. Hieronder zie je een greep uit de keukens in het filiaal:

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Dan is Keukenloods Waddinxveen het bezoeken meer dan waard. De winkel heeft een keuken voor ieder budget. Het filiaal is gevestigd op de Kanaaldijk 36D en is ook vanuit Gouda gemakkelijk bereikbaar. Je kunt hier rustig rondkijken en terecht voor vakkundig advies.

Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl. Wil je langskomen? Vergeet dan geen keukenafspraak te maken zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Erwin en zijn collega’s zetten de koffie voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *