NIEUW: Samsung introduceert ovens met Dual Cook Flex

Steeds meer komt flexibiliteit tijdens het koken centraal te staan. Dit zie je terug in bijvoorbeeld apparaten die smart werken en te bedienen zijn vanaf een mobiel apparaat. SAMSUNG komt nu met ovens met Dual Cook Flex om het koken nog makkelijker te maken en je nog meer vrijheid te geven in de keuken.

Door middel van een Dual Cook plaat kunnen de ovens met deze functionaliteit worden verdeeld in twee kleinere ovens. Deze kunnen apart van elkaar worden bediend en ingesteld. Leuk, handig én onmisbaar detail: de deur van de oven kan gedeeltelijk of in z’n geheel geopend worden. Ben je dus op twee verschillende niveaus iets aan het bereiden? Dan hoeft het proces van het ene gerecht niet verstoord te worden wanneer het andere gerecht uit de oven wordt gehaald. Zo heb je dus het allerbeste resultaat!

Groot voordeel is dus dat je meerdere gerechten tegelijk klaar kunt maken en sneller aan een heerlijke taart of maaltijd zit! Daarnaast is er geen sprake van smaak- en geuroverdracht. De smaak van een gerecht blijft dus echt bewaard. Als je één groot gerecht wilt bereiden is dat ook geen probleem. Als je de Dual Cook plaat eruit haalt, heeft hij namelijk een enorme capaciteit van 75L.

Uiteraard zijn de ovens ook erg zuinig (A+) en hebben ze een handige pyrolyse functie die het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. En een van de Dual Cook Flex ovens (NV75N7677RSEF)  is zelfs voorzien van een ingebouwde Wi-Fi functionaliteit! De oven kan je daardoor bedienen met de Smart Home App van Samsung.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *