NIEUW: Samsung introduceert vaatwassers met Waterwall

Onmisbaar, dat is wat een vaatwasser inmiddels toch wel is geworden in de Nederlandse huishoudens. (Bijna) niemand zit er op te wachten om na een verjaardag of diner alles met de hand af te staan wassen. Maar belangrijk is dan wel dat de vaat goed schoon uit de vaatwasser komt! Daarom komt SAMSUNG nu op de markt met de Waterwall.

Soms komt het nog wel eens voor dat een kopje of bord niet helemaal schoon uit de vaatwasser komt, omdat water gewoonweg niet zo makkelijk op die plek in de vaatwasser komt. SAMSUNG zegt daar nu de oplossing voor te hebben gevonden. Vaatwassers met de zogenaamde Waterwall. Deze technologie zorgt er voor dat de vaat in alle hoeken van de vaatwasser schoon wordt zonder dat hier te veel water en tijd voor wordt gebruikt. Onder hoge druk wordt er een muur van water gecreëerd die zelfs bij alle moeilijk bereikbare plaatsen komt.

Het grootste verschil met een ‘gewone’ vaatwasser in deze vaatwassers krachtige waterstralen worden omgevormd tot muur van water die in plaats van een draaiarm de gehele vaat schoon maakt. Over de gehele breedte van de kuip, van voor naar achter.

Zone Booster

De vaatwasser heeft ook een Zone Booster die extreem vieze vaat goed schoon kan maken. Zet de vaat aan de linkerzijde van de kuip, schakel de Zone Booster in en ook deze vaat wordt gereinigd.  De vaatwasser beschikt daarnaast over een uitschuifbare besteklade, eco-programma, startuitsel, verstelbare lades, kinderslot en aquastop. Ook handig: tijd en water besparen met halve belading. Je hoeft nooit meer te wachten tot de vaatwasser helemaal vol is. Met de halve belading instelling kun je alleen het onderste of bovenste compartiment inladen en draaien. Zo bespaar je tijd, water en energie en heb je altijd een schone vaat.

Waterwall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *