Nieuw! Keukenloods Tilburg

Op 10 september 2021 hebben wij ons 14e Keukenloods filiaal in Tilburg geopend! Dus ook voor jouw nieuwe keuken in Tilburg kan je bij ons terecht. We zijn nu ruim een half jaar open en in deze blogpost vertellen we je graag wat meer over ons nieuwe filiaal en stellen we de bedrijfsleider aan je voor.

Met het filiaal in Tilburg erbij hebben wij nu in totaal 14 keukenwinkels. Bij de showrooms van Keukenloods gaat het er net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel. De sfeer in de winkel is informeel en er staan enthousiaste keukenspecialisten voor je klaar die begrijpen wat jij als klant wilt. Je wordt dus niet ontvangen door keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen. Dit maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker en makkelijker.

Het brede aanbod aan keukens en apparatuur, de aantrekkelijke prijzen en het eerlijke advies wordt door klanten gewaardeerd en deze no-nonsense aanpak van Keukenloods.nl is op alle vlakken merkbaar. Vanzelfsprekend kun je in onze keukenshowroom rustig rondkijken en op eigen tempo beslissen.

De bedrijfsleider bij Keukenloods Tilburg is Jurgen van der Steen. Hij vind dat het kopen van een keuken ook vooral leuk moet zijn. Jurgen: ‘Het gaat om een grote aankoop en we willen dat klanten hier met een goed en vertrouwd gevoel de deur uit lopen. Bij het kopen van een keuken komt veel kijken. Wij loodsen onze klanten door dit proces heen.’ Jurgen heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Eerst was hij bedrijfsleider van Keukenloods Drunen, nu leidt hij vol enthousiasme het nieuwe Tilburgse filiaal.

De keukenshowroom in Tilburg staat vol met keukens, de laatste keukentrends en de allernieuwste keukenapparatuur. Keukenloods.nl is er niet alleen voor een compleet nieuwe keuken, ook kun je er losse apparatuur aanschaffen. Moderniseer je keuken bijvoorbeeld door een vrijstaand fornuis op de plek van een keukenkastje in te bouwen. Of kies voor een stoomoven, welke steeds populairder wordt. Hiermee kun je zowel diepvries als verse producten bereiden.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Tilburg? Op onze website kun je alle keukens bekijken en inspiratie opdoen. Hieronder zie je een kleine selectie van deze keukens:

Je kunt vanuit huis ook virtueel door de winkel wandelen. Zo kun je de hele winkelindeling inclusief keukens bekijken alsof je er zelf rondloopt.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Dan is Keukenloods Tilburg het bezoeken meer dan waard. Het nieuwe filiaal zit aan de rand van de Reeshof, gevestigd op Hestiastraat 10 Tilburg. Je kunt hier op je gemak rondkijken en terecht voor vakkundig keukenadvies. De keukenprijzen variëren: van €5.000,- tot €20.000,- dus voor ieder budget.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe filiaal in Tilburg en de openingstijden op keukenloods.nl. Van plan om langs te komen? Leuk! Vergeet geen keukenafspraak te maken zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Jurgen en zijn collega’s verwelkomen je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *