Bertazzoni 140 jaar!

Bertazzoni is een op en top Italiaans merk, welke is opgericht door Francesco Bertazzoni in 1882. Dit jaar bestaat het bedrijf 140 jaar. Vanaf het begin is het uitgangspunt van het bedrijf altijd geweest dat de keuken het hart van het gezinsleven vormt. Van origine is het bedrijf gestart met het bouwen van fornuizen. Het assortiment is nu breder, maar Bertazzoni staat nog steeds bekend om haar fornuizen. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de Bertazzoni familie.

Bertazzoni heeft een reputatie gebouwd op doordacht ontwerp, uitmuntende techniek en een diepgewortelde passie voor eten. Bij het ontwerpen van kookapparatuur streeft Bertazzoni er altijd naar om mensen te helpen de beste zelfbereide maaltijden op tafel te zetten.

De drie pijlers van Bertazzoni zijn sinds de oprichting: familie, eten en techniek. Deze zijn doorgegeven aan de zes Bertazzoni generaties die nu al bijna anderhalve eeuw zijn gevolgd. Vandaag de dag bepalen deze drie woorden het Bertazzoni-merk nog steeds. Paolo Bertazzoni is CEO van Bertazzoni, hij legt uit: ‘We vergeten nooit dat onze wortels in de tradities van het Italiaanse gezin en huis liggen. Wij geloven in het bereiden van lekker en gezond eten dat families en vrienden samenbrengt.’ De werkwijze wordt tegenwoordig voortgezet in de geest van innovatie die al zes generaties de leidraad vormt.

Om het 140-jarig jubileum te vieren presenteert Bertazzoni vol trots een restyling van de apparatuur: met een nieuwe lijn fornuizen, een uitgebreid nieuw aanbod koelkasten en een selectie nieuwe afzuigkappen. Ongeacht je kookstijl, de apparaten van Bertazzoni helpen je om je maaltijden met nauwkeurigheid, souplesse en smaak te bereiden en op de dienen.

De PRO95I1ECAT inductie oven is een goed voorbeeld van een apparaat wat gerestyled is. Dit prijswinnende oven uit de Professional Serie voegt stijl toe aan je keuken. Zie de product video hieronder:

PRO95I1ECAT BERTAZZONI Fornuis 90 cm

Het traditionele fornuis van vroeger is in een hedendaags jasje gestoken met een moderne inductie kookplaat. Op de vijf verschillende kookzones kun je veel pannen tegelijk gebruiken. Ook heeft iedere kookzone een booster functie voor extra vermogen. De kookplaat is voorzien van 2 flexzones, zodat je grotere kookoppervlakten kunt creëren. De ruime oven van 103 liter heeft 11 verschillende functies: van convectie, bakken en grillen tot snel voorverwarmen. De deur met drievoudige beglazing voorkomt hitteverlies en de soft close scharnieren garanderen een relaxte manier van werken.

Gebaseerd op 140 jaar innovatie is Bertazzoni er trots op om ‘s werelds oudste familiebedrijf te zijn dat huishoudapparaten produceert. De familieleden zijn zich bewust gebleven van hun verantwoordelijkheden, terwijl het bedrijf van generatie op generatie is overgegaan. Bertazzoni blijft met name investeren om kansen te creëren voor jonge mensen in Italië. Een merk met een geschiedenis en een verhaal, dit maakt Bertazzoni zeker uniek en het vieren van het jubileum meer dan waard! Bekijk het volledige Bertazzoni assortiment op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *