Mijn Quooker uitbreiden met CUBE, kan dit?

Een CUBE is een reservoir van Quooker welke zorgt voor bruisend water. Deze komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir te staan. Met een CUBE tap je naast kokend water, ook gekoeld bruisend water uit je Quooker-kraan. Aan de CUBE zit een koolzuurfles, waaruit je wel 60 liter koud bruiswater kunt halen. Zo heb je niet alleen 24 uur per dag kokend water, maar geniet je ook van bruisend water voor frisse limonades of cocktails. Ook hoef je geen losse flessen met bruiswater meer te kopen in de supermarkt. Dit is goedkoper en ook nog eens beter voor het milieu. Wil je weten of je jouw Quooker kunt uitbreiden met een CUBE? Hieronder lees je hoe je daar achter komt.

Is mijn Quooker geschikt voor de CUBE?

Heb je al een Quooker kraan en wil je deze graag uitbreiden met een CUBE? Dit reservoir past niet op alle Quooker systemen. De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. Twijfel je of jouw Quooker kraan geschikt is voor een CUBE? Dan kun je dit controleren door naar de serienummers te kijken.

Check de volgende onderdelen:

  1. Het serienummer van je reservoir
  2. Het serienummer van je kraan

Je Quooker kraan is geschikt voor de CUBE als het serienummer van je reservoir:

  • De letter ‘W’ bevat of begint met de letter ‘R’.

En het serienummer van je kraan:

  • De letter ‘W’ bevat of begint met de letter ‘T’.

Let op: Het serienummer van zowel de kraan als het reservoir moeten geschikt zijn. Indien maar één van beide geschikt is kun je helaas geen CUBE op jouw Quooker installeren.

Waar vind ik de serienummers van mijn Quooker?

De serienummers vind je in je keukenkastje onder de spoelbak. Het serienummer van je Quooker reservoir kun je terugvinden op het cilindervormige kokendwaterreservoir. Deze staat in het kastje onder je spoelbak. Het serienummer zit op een sticker aan de zijkant van het reservoir. Dit nummer begint met drie letters, gevolgd door een aantal cijfers.

Het serienummer van de kraan bevindt zich aan een kabel die loopt van de bovenkant van het reservoir naar de kraan. Het nummer staat op het label dat hieraan bevestigd is.

Nu weet je hoe je kunt controleren of jouw kraan geschikt is voor een Quooker CUBE. Wanneer deze geschikt is kan ook jij binnenkort gaan genieten van bruisend water in een handomdraai! De Quooker CUBE is de perfecte aanvulling op je keuken als je een multifunctionele kraan zoekt met veel gebruiksgemak. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder. Of bekijk ons hele Quooker assortiment op Keukenloods.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *