Maxiline: speciaal voor de hogere keukens

Over het algemeen wordt het aanrechtblad van een keuken gemonteerd op 90 centimeter hoogte. Omdat dit voor de gemiddelde Nederlander hoog genoeg is. Maar wat nou als je langer bent dan gemiddeld en je keuken daarom hoger moet worden gemaakt? Ook qua inbouwapparatuur kun je dan aanpassingen doen. En daar zijn maxiline vaatwassers geschikt voor.

Een vaatwasser wordt bijvoorbeeld altijd onder een aanrechtblad geplaatst en wanneer deze hoger wordt dan de standaard maten zal er ook een andere vaatwasser geplaatst moeten worden.

Niet alle inbouw vaatwassers zijn geschikt voor een verhoogde keuken vanwege de langere kastdeuren en het verhoogde werkblad. De maxiline vaatwassers zijn wat hoger en er kan een lange kastdeur op gemonteerd worden. Ook hebben ze vaak meer ruimte in de vaatwasser. Merken als bijvoorbeeld Bosch, Siemens en AEG hebben maxiline modellen in hun assortiment.

Ook bij het aanschaffen van fornuizen dien je rekening te houden met de hoogte van je aanrechtblad. Bij bijna alle fornuizen kun je vaak een set verstel-pootjes aanschaffen. Hiermee kun je door de pootjes te verstellen om het fornuis mooi aan te laten sluiten op de hoogte van het werkblad.

Informatie nodig over de maxiline vaatwassers? Bel ons via 0226-355340 of kom langs in een van onze winkels.

Lees ook:

Wat is de ideale hoogte voor een aanrechtblad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *