Küppersbusch KMI85900SR inductiekookplaat: de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit

De Küppersbusch KMI85900SR is een indrukwekkende toevoeging aan elke moderne keuken. Met zijn elegante ontwerp en geavanceerde functies biedt deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Küppersbusch KMI85900SR inductiekookplaat: de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Design en afmetingen

Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking benadrukken de aandacht voor detail die Küppersbusch in al hun producten legt. De kookplaat is 80 cm breed en ontworpen om naadloos op te gaan in het keukenontwerp, terwijl het tegelijkertijd een statement maakt met zijn eigentijdse uitstraling.

Inductietechnologie

De KMI85900SR maakt gebruik van geavanceerde inductietechnologie om een efficiënte en nauwkeurige kookervaring te bieden. Met twee flexibele kookzones kunnen koks hun kookgerei naar wens plaatsen, waardoor ze de ultieme vrijheid hebben bij het bereiden van maaltijden. Bovendien zorgt de Fullflex inductie ervoor dat zelfs grotere pannen gelijkmatig worden verwarmd, wat resulteert in perfecte kookresultaten keer op keer.

Geïntegreerde afzuiging

Een van de meest opvallende kenmerken van de KMI85900SR is de geïntegreerde downdraft afzuiging. In plaats van een aparte afzuigkap boven het kookoppervlak, trekt de downdraft afzuiging dampen en geuren rechtstreeks naar beneden, waardoor je geen afzuigkap meer nodig hebt. Zo wordt er een opgeruimde en open keukenomgeving gecreëerd.

Brugfunctie en snelle kookzones

Voor koks die graag experimenteren en uitdagingen aangaan in de keuken, biedt de brugfunctie van de KMI85900SR veelzijdigheid. Door twee kookzones te combineren tot één grote zone, kunnen grote kookgerei en speciale kooktechnieken moeiteloos worden toegepast.

Recepten

Wil je de KMI85900SR in actie zien? Bekijk de receptvideo’s hieronder en haal inspiratie op!

Conclusie

Küppersbusch KMI85900SR inductiekookplaat: de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze specialisten of langskomen in een van onze filialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *