Keukenloods Zwaag

Eén van onze eerst geopende filialen is Keukenloods Zwaag. Deze winkel bestaat al sinds 2002 en dit jaar vieren wij hun 20-jarige jubileum. In deze showroom vind je een ruim assortiment keukens en apparatuur, voor ieder budget en iedere smaak. Je kunt in West-Friesland dus ook terecht bij Keukenloods om inspiratie op te doen en een nieuwe keuken samen te stellen.

Keukenloods heeft in totaal nu 14 keukenwinkels. De sfeer in de keukenwinkels is informeel en je wordt niet ontvangen door keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen. Er werken enthousiaste keukenspecialisten die voor je klaarstaan en begrijpen wat jij als klant wilt. We maken zo het zoeken naar een keuken of (inbouw)apparatuur een stuk leuker en makkelijker. Het brede aanbod aan keukens en apparatuur, de aantrekkelijke prijzen en het eerlijke advies wordt door klanten gewaardeerd en deze no-nonsense aanpak van Keukenloods.nl is op alle vlakken merkbaar.

Keukenloods Zwaag vind je vlakbij Hoorn. Je vindt hier onder andere design keukens die zich kenmerken door uitstekende materialen. Een design keuken ziet er strak uit en is bovendien ingericht op gebruiksvriendelijkheid en ruimtebesparing. Steeds meer huishoudens in Zwaag en omgeving willen een design keuken die naadloos aansluit en perfect is afgewerkt. Dit is precies wat Keukenloods te bieden heeft. Het ruime assortiment aan design keukens wordt ook nog eens aangevuld met een heel scala aan inbouwapparatuur waarmee jij je nieuwe keuken straks mooi en functioneel kunt afmaken.

Ronald en Edwin zijn de bedrijfsleiders bij Keukenloods Zwaag. Ronald (zie foto) over zijn filiaal: ‘De showroom is een opvallende verschijning op bedrijventerrein De Factorij! Wij zijn dé plek voor het vinden van een bijzondere keuken in Zwaag en omgeving, geheel naar eigen smaak en volgens de laatste trends. Ons enthousiaste team bestaat uit vakkundig personeel die je graag helpen met het samenstellen van jouw nieuwe keuken.’

Dankzij de decennialange ervaring van de winkel kunnen we constant bezig blijven met het maken van nieuwe designs, waarbij we gebruikmaken van de beste materialen. Omdat wij je een zo goed mogelijk beeld willen geven van hoe een keuken er precies uit komt te zien in jouw woning, richten wij de keukens in onze showroom volledig in, inclusief allerlei apparatuur en accessoires. Zo krijg je pas echt een goed beeld van de kwaliteit en de uitstraling van onze keukens.

Hieronder zie je een selectie van de showroomkeukens bij Keukenloods Zwaag:

Zoals je kunt zien is het aanbod erg uiteenlopend en is er voor iedere ruimte en ieder budget een keuken samen te stellen. We begrijpen dat je zoveel mogelijk informatie wilt krijgen als je een keuken gaat kopen. Een keuken kan de uitstraling van je huis bepalen en ook is dit natuurlijk een investering die jarenlang mee moet gaan.

Kijk voor meer informatie over Keukenloods Zwaag en de openingstijden op keukenloods.nl. Kom snel langs in onze showroom voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of maak van tevoren een keukenafspraak, zodat er genoeg tijd voor je ingepland kan worden. Ronald, Edwin en hun collega’s staan klaar om je te adviseren. Kom snel langs in onze keukenwinkel in Zwaag of bel voor vragen naar 0229-268206.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *