Keukenloods Roosendaal

Met de opening van Keukenloods Roosendaal in 2012 kun je voor jouw nieuwe keuken ook bij ons ‘onder de rivieren’ terecht. Een Keukenloods filiaal in het Bourgondische Brabant kon natuurlijk niet ontbreken. Inmiddels viert het filiaal dit jaar het 10-jarig bestaan, reden genoeg om hier een blogpost aan te wijden en de bedrijfsleider aan je voor te stellen. We vertellen je graag meer over dit vakkundige en gezellige filiaal!

In totaal heeft Keukenloods 14 keukenwinkels. Bij de showrooms van Keukenloods gaat het er net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel. De sfeer in de winkel is informeel en je wordt niet ontvangen door keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen. Er staan enthousiaste keukenspecialisten voor je klaar die eerlijk advies geven en begrijpen wat jij als klant wilt. In de keukenshowroom kun je rustig rondkijken en op eigen tempo beslissen. Op deze manier maken wij het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker en makkelijker.

Gert-Jan is de bedrijfsleider van Keukenloods Roosendaal. Zelf zegt hij over zijn filiaal: ‘Keukenloods Roosendaal in het bourgondische Brabant is de gezelligste vestiging met een gemêleerd team van jong en oud. Onze showroom staat vol met keukens waar je veel inspiratie mee kunt opdoen.’

De keukens die je in het filiaal kunt bekijken kunnen op maat worden gemaakt voor jouw woning. De winkel heeft een zeer groot aanbod aan mogelijkheden voor verschillende keukens. Er kan een keuken worden samengesteld voor ieder budget en iedere smaak. Door langs te komen bij de keukenwinkel kun je niet alleen alle showroomkeukens bekijken, je kunt ook meteen je vragen stellen aan een van de adviseurs.

Hieronder zie je een selectie uit de showroomkeukens van Keukenloods Roosendaal:

Omdat Keukenloods Roosendaal een zeer groot aanbod aan keukens en apparatuur heeft, worden er ook regelmatig keukens tegen hoge kortingen aangeboden: deze kun je in de outlet vinden. Dit is natuurlijk ideaal als je net een huis hebt gekocht in Roosendaal of omgeving. De korting op een landelijke of moderne keuken en op apparatuur zoals koelkasten, magnetrons en afzuigkappen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 70%.

Kom langs bij Keukenloods Roosendaal om de keuken die je op onze website hebt gezien in het echt te bekijken. Je kunt dan ook het materiaal voelen en kijken of de kastjes prettig open en dicht gaan. De specialisten helpen je graag met het doornemen van alle mogelijkheden en staan je bij vragen graag te woord.

Keukenloods Roosendaal is gevestigd op Belder 12 C en is ook vanuit Bergen op Zoom makkelijk te bereiken, aangezien de showroom pal naast de A17 gelegen is. Bij vragen over een keuken die je hebt gezien kun je natuurlijk ook altijd eerst even bellen op 0165-567440. Gert-Jan en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *