Keukenloods Amsterdam-Zuidoost

In 2011 zijn onze deuren van Keukenloods Amsterdam geopend. Ook voor jouw nieuwe keuken kun je in onze hoofdstad terecht! Ons filiaal is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost en is één van onze meest succesvolle filialen. Je vindt hier een breed aanbod aan keukens en apparatuur voor ieder budget. Tijd om de winkel en de bedrijfsleider aan je voor te stellen! In deze blogpost vertellen we je alles over onze vestiging in de Randstad.

In totaal heeft Keukenloods 14 keukenwinkels. In elk filiaal heerst er een informele sfeer en staan er enthousiaste keukenspecialisten voor je klaar die begrijpen wat jij als klant wilt. Het gaat er dus net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel. Je wordt niet ontvangen door keukenadviseurs in nette pakken, maar door kundige medewerkers die je voorzien van advies op maat.

De huizenmarkt in Amsterdam is behoorlijk overspannen. Daarom wordt er vaker gebouwd op kleinere oppervlakken zoals appartementencomplexen. Dan heb je een keuken nodig die efficiënt is ingericht, je wilt natuurlijk dat de ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt en dat er geen ruimte verloren gaat in je woning. Onze keukenadviseurs zijn hierin gespecialiseerd. Ze kunnen je helpen bij het uitzoeken van de keuken die perfect past bij hedendaags Amsterdam en jouw wensen. Zo zijn er diverse opties waarbij je keukenapparatuur in kunt laten bouwen. In de showroomkeukens zijn deze al ingebouwd waardoor je een veel beter beeld krijgt van de mogelijkheden van de verschillende soorten keukens die er zijn.

De showroom van Keukenloods Amsterdam is compleet verbouwd, zowel van binnen als van buiten. Bedrijfsleider Ericjan vertelt: ‘We hebben een compleet nieuwe keukencollectie. Dankzij het grote assortiment aan keukens en inbouwapparatuur is er voor iedere wens en ieder budget iets mogelijk. En dat alles volgens de laatste trends. Kom langs en bewonder onze prachtige nieuwe showroom! Samen met jou stellen we jouw droomkeuken samen.’

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Amsterdam? Op onze website kun je alle keukens thuis alvast bekijken en inspiratie opdoen. Hieronder zie je een selectie van deze keukens:

Dankzij het grote assortiment aan keukens en inbouwapparatuur bij Keukenloods Amsterdam-Zuidoost is er voor ieder budget en iedere wens iets mogelijk. De winkel heeft een ruim aanbod aan verschillende showroomkeukens. Of je voorkeur nu uitgaat naar een L-vormige keuken, een U-vorm of een mooi kookeiland, bij Keukenloods vind je altijd iets wat aan je wensen voldoet.

Kijk voor meer informatie over Keukenloods Amsterdam-Zuidoost en de openingstijden op keukenloods.nl. Kom snel langs in onze showroom voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of maak van te voren een keukenafspraak, zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Het filiaal is gevestigd op de Schepenbergweg 34 A. Ericjan en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *