Keukenloods Alkmaar

In 2011 is onze Keukenloods.nl winkel in Alkmaar geopend. Niet alleen voor de kaasmarkt, maar ook voor de mooiste keukens en een groot assortiment aan inbouwapparatuur ben je in Alkmaar dus aan het juiste adres. Deze winkel is eind 2019 verhuisd naar een nieuw pand, welke is gevestigd aan de Koedijkerstraat. De showroomkeukens die hier staan zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die in Alkmaar en omgeving op zoek is naar een nieuwe keuken. De keukenprijzen variëren van €5.000,- tot €20.000,- dus er kan voor ieder budget een keuken samengesteld worden.

In het filiaal in Alkmaar kun je dankzij het ruime aanbod diverse keukens vergelijken en zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je kritisch kijken naar wat een keuken te bieden heeft en hoe dit in jouw woning past. De showroom is volledig ingericht, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe een keuken eruit komt te zien in jouw woning. Tevens kun je bijbehorende apparatuur bekijken. Voor ieder budget en iedere woning kan Keukenloods.nl een complete keuken samenstellen.

Bij de winkels van Keukenloods.nl gaat het er net even anders aan toe dan bij de meeste keukenwinkels. Er heerst een informele sfeer: je wordt niet geholpen door afstandelijke keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen, maar door enthousiaste specialisten die begrijpen wat jij als klant wilt. Dit maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker en makkelijker.

Keukenloods.nl Alkmaar heeft niet alleen een groot aanbod in verschillende keukens, maar ook kan er volop gevarieerd worden met verschillende werkbladen, keukenfronten en opties voor het inbouwen van keukenapparatuur. Wil je een aparte kookplaat en afzuigkap of wil je een kookplaat met afzuiging? En wat dacht je van een stoomoven zodat je makkelijk gezonde maaltijden kunt bereiden of een handige Quooker waaruit naast kokend water gekoeld bruisend water komt?

Keukenloods Alkmaar staat onder leiding van bedrijfsleider Ber Blokker. Hij vertelt: ‘In 2019 zijn we naar een nieuw pand verhuisd. Daarom is onze showroom compleet vernieuwd en staat deze vol met nieuwe keukens volgens de laatste trends. Kom langs om inspiratie op te doen! We helpen je graag bij de keuzes van een nieuwe keuken.’

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Alkmaar? Op onze website kun je alle keukens thuis alvast bekijken en inspiratie opdoen. Hieronder zie je een selectie van de verschillende keukens in de showroom:

Keukenloods Alkmaar biedt een complete service aan. Je kunt jouw nieuwe keuken vanuit onze keukenwinkel laten bezorgen op jouw adres. Het is hierbij ook mogelijk om de keuken meteen te laten monteren door onze professionals. Op deze manier proberen we je zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook verkoopt de winkel veel (inbouw)apparatuur, waarbij veel producten op voorraad in de winkel zijn.

Keukenloods Alkmaar zit gevestigd op Koedijkerstraat 24. Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl. Bij vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen: de winkel is te bereiken via telefoonnummer 072-5152273. Wil je langskomen? Vergeet dan geen keukenafspraak te maken zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Ber en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *