Keukenloods Utrecht

Sinds 2017 is Utrecht een prachtige keukenspecialist rijker. Aan de Europalaan, middenin het woon- en winkelgebied van Utrecht vind je onze Keukenloods.nl winkel. Je vindt hier een breed aanbod aan keukens en (inbouw)apparatuur voor ieder budget. In 2022 is de showroom compleet vernieuwd en staat deze vol met splinternieuwe keukens volgens de laatste trends. Ook vind je hier de nieuwste keukenapparatuur: Keukenloods.nl is landelijk de grootste aanbieder van inbouwapparaten. Tijd om de winkel en bedrijfsleider aan je voor te stellen! In deze blogpost vertellen we je alles over onze keukenwinkel in Utrecht.

In totaal heeft Keukenloods.nl 14 keukenwinkels. In elk filiaal heerst er een informele sfeer en staan er enthousiaste keukenspecialisten voor je klaar die begrijpen wat jij als klant wilt. Zo ook bij Keukenloods Utrecht: je wordt niet ontvangen door keukenadviseurs in nette pakken, maar door kundige medewerkers die je voorzien van advies op maat. Het gaat er dus net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel.

Utrecht zal de komende jaren relatief gezien het snelste groeien van alle steden in Nederland. Dit is dankzij de gunstige, centrale ligging waardoor er veel beurzen worden gehouden en de aanwezigheid van maar liefst drie universiteiten. Dat betekent dat er veel wijken worden uitgebreid en voor al deze nieuwbouwprojecten in Utrecht zijn passende keukens nodig. Aangezien iedere woning anders is en iedereen een andere smaak en voorkeur voor indelingen heeft, heb je ook een keuken nodig die net even anders is. Bij Keukenloods Utrecht kun je jouw keuken op maat laten maken. De nieuwe keuken die perfect in jouw woning past vind je tussen ons grote aanbod.

Of het nu gaat om een appartement, een nieuwbouwwoning, een bestaand of zelfs een historisch pand: voor de juiste keuken kom je naar Keukenloods Utrecht. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen een groot aanbod in verschillende keukens en inbouwapparatuur. Voor een kleine meerprijs kunnen onze medewerkers niet alleen je keuken leveren, maar ook monteren in je woning. Het is bij het kopen van een keuken wel belangrijk dat de maten goed worden opgemeten. Indien je een keuken op maat wilt laten maken, zijn de juist afmetingen erg belangrijk. Zo heb je straks een mooie en perfect passende keuken.

Utrechter Remy Decae is mede-eigenaar en bedrijfsleider van het filiaal. Hij vertelt het volgende: β€˜β€™Na het kopen van een huis is een nieuwe keuken het grootste project waar je mee aan de slag gaat. Dat is iets positiefs, iets inspirerends. Ik vind het jammer dat het imago van het kopen van een keuken dat tegenwoordig bijna niet meer heeft. Bij ons lopen echt alleen maar mensen rond die zich prettig voelen bij wat we doen en de manier waarop we dat doen. Ik hoop dat klanten dat ook merken.’’

Op de eerste verdieping van het filiaal in Utrecht is een grote overzichtelijke apparatuur afdeling. Veel van deze apparatuur zijn op voorraad en kun je dus direct meenemen. Tevens biedt de winkel ook voorraadkeukens: heb je snel een keuken nodig en duurt 6 tot 8 weken wachten te lang? Met onze voorraadkeukens kun je vandaag kopen, morgen koken. Ben je benieuwd geworden naar onze compleet vernieuwde keukenshowroom? De keukens zijn niet alleen in onze winkels te bewonderen, maar kun je ook alvast online bekijken. Hieronder zie je een greep uit de keukens in de winkel:

Door de showroomkeukens in onze vestiging in Utrecht te komen bekijken, krijg je een veel beter beeld dan wanneer je naar een foto op internet zit te kijken. Wij nodigen je dan ook van harte uit om bij ons langs te komen met al je vragen. Je kunt dan meteen alle kleuren en materialen in het echt bekijken. Als je op de website al een showroomkeuken hebt gezien die jouw voorkeur heeft, dan kun je ook altijd even bellen met Keukenloods.nl Utrecht via telefoonnummer 030-2741299.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *