IJskoud water uit je keukenkraan

In de warme zomermaanden moet je goed drinken. En een lekker verfrissend glas koud water is dan niet verkeerd. Maar voordat jij je glas hebt gevuld met ijswater, moet je eerst water koelen in de koelkast of ijsblokjes hakken uit je vriezer. GROHE, Floww en Quooker hebben nu de oplossing: een keukenkraan waar ijskoud water uit komt!

De GROHE Blue keukenkraan

Naast de GROHE Red kranen (die naast  koud en warm ook kokend water leveren) heeft GROHE nu ook de GROHE Blue kranen. Deze mengkranen kunnen koud, warm, ijskoud en koolzuurhoudend water leveren. De bediening van de kraan is simpel: aan de ene kant de bediening voor normaal koud en warm water en de andere hendel is voor (gefilterd) gekoeld en koolzuurhoudend water. De kraan beschikt ook over twee aparte waterkanalen, zo komt het leidingwater nooit in aanraking met het gefilterde water.

Floww Pure3 en Perfect4 Chilled keukenkraan

Ook het merk Floww heeft twee verschillende keukenkranen op de markt die ijskoud water kunnen leveren. De Floww Pure3 Chilled is een mengkraan met  koud, warm en ijskoud gezuiverd water.  De Floww Perfect4 Chilled is kan naast, koud, warm, ijskoud gezuiverd water ook kokend water leveren. De kranen zijn uitgerust met Led-indicatie en touch bediening en  zijn beschikbaar in twee verschillende modellen (Square en Round) en drie finishes (RVS, Chroom en Zwart).

Quooker CUBE keukenkraan

De nieuwe Quooker CUBE is de echte 5-in-1 kraan: (koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water). Lees hier meer: “Nu ook bruisend water met de Quooker CUBE”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *