Ontwerp jouw keuken met de 3D Keukenplanner

Wat is er nu leuker dan zelf je keuken ontwerpen? In een keuken koken die door jou zelf is ontworpen is natuurlijk. En dat is allebei mogelijk bij Keukenloods.nl dankzij de 3D Keukenplanner.

Hoe werkt de keukenplanner?

Met de 3D keukenplanner kun je heel gemakkelijk jouw keuken samenstellen. Als eerste bepaal je jouw keukenruimte. Je kunt de exacte vorm en maten van de ruimte opgeven. Ook de positie van deuren en ramen kun je precies aangeven. Zelfs een verwarming kan worden toegevoegd in de ruimte.

Vervolgens kun je gaan bepalen welke keukenopstelling je wil hebben. Je kunt de kasten zo selecteren dat je vanzelf de gewenste opstelling krijgt. Ga jij voor een hoekkeuken, T-vormige keuken, rechte keuken of keukeneiland? Alles is mogelijk. In dit gedeelte van het proces selecteer je ook waar je de apparaten zoals een oven, kookplaat, afzuigkap of koelkast wil hebben. Het is handig om rekening te houden met de ‘werkdriekhoek’. Hiermee wordt de afstand tussen de kookplaat, koelkast en spoelbak bedoeld. Om je keuken gebruiksvriendelijk te maken is het verstandig om de afstand tussen die drie punten niet te groot te maken.

Om de keuken helemaal af te maken kun je vervolgens ook nog kiezen voor de kleur en materiaal van de fronten en welk aanrechtblad je wil. De details gaan zelfs helemaal tot in de plinten, vloeren en wanden.

Bekijk onderstaand filmpje om een uitgebreide uitleg over de online 3D keukenplanner te krijgen!

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. jas schreef:

    eigen ontwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *