FlexInductie: Plek voor al je pannen!

Met een klassieke inductiekookplaat ben je vaak gelimiteerd in de grootte van je pannen. Er is maar plaats voor vier of vijf pannen van verschillende formaten. ‘Gekke pannen’ zoals braadpannen of pannen met een vierkante of rechthoekige bodem passen vaak niet op de plaat.

Met de nieuwste inductiekookplaten met FlexInductie is er ruimte voor iedere pan: groot, klein, hoog, laag, vierkant, ovaal of rond, ze passen er allemaal op! Ook kun je er met gemak bijvoorbeeld grillplaten of teppan yaki’s op kwijt naast je pannen. Het verschuiven van de pan is ook geen probleem, de kookplaat volgt je pan en past de vermogensstand er op aan.

Verschillende merken bieden ook iets extra’s aan hun FlexInductie kookplaten. Siemens FlexInductie kookplaten hebben bijvoorbeeld een anti-aankooksensor die je op de pan kunt plaatsen en die communiceert met de kookplaat. Zo blijft je pan altijd precies op temperatuur en kookt er nooit meer iets over.

De FlexInductie kookplaten van Neff hebben een magnetische bedieningsknop (TwistPad Fire). Mocht je onverwachts de keuken moeten verlaten, haal je de magnetische knop van de kookplaat en gaat de kookplaat direct uit en wordt deze vergrendeld. Extra veilig voor kinderhandjes.

Bij AEG worden de FlexInductie kookplaten aangeduid met MaxiSense. Ook heeft AEG FlexInductie kookplaten die bij de uitgeschakelde stand een compleet zwart vlak laten zien. Deze kookplaten hebben een rood display, net als de andere merken. Maar AEG heeft ook kookplaten met witte display.

Merken als Bosch, Miele, Pelgrim en ATAG bieden ook soortgelijke FlexInductie kookplaten. Bekijk het aanbod in kookplaten met FlexInductie van Keukenloods.nl of lees eerst meer over kookplaten op onze informatieve keuzegids. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *