Een warmhoudlade, wat kun je er mee?

Is een warmhoudlade een must of overbodige luxe in een keuken? De meningen zijn verdeeld, maar we kunnen in ieder geval wel concluderen dat het een handige extra is in je keuken.

Grote kans dat je niet weet wat een warmhoudlade is. Misschien heb je er zelfs nog nooit een gezien in een keuken. Met een warmhoudlade kun je eten warm houden, maar met sommige varianten kun je zelfs gerechten opwarmen of langzaam garen. Vooral handig wanneer je geregeld voor grote groepen kookt en gerechten niet tegelijkertijd kan opdienen. Daarnaast kun je ook je borden opwarmen en deeg laten rijzen in de lade.

De warmhoudlade is net als een oven of magnetron een inbouwapparaat. In de meeste gevallen wordt de lade onder deze apparaten gemonteerd. Naast dat het een handig apparaat is, staat de lade qua design ook mooi in de keuken. Het is gebruikelijk om de lade van hetzelfde merk en dezelfde lijn te kopen als de oven of magnetron. Deze sluiten dan naadloos op elkaar aan. Merken als Bosch, Siemens, Miele, ATAG en AEG bieden deze lades aan.

Net als alle andere keukenapparaten is de warmhoudlade ook in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een push-pull functie of een lade met een greep. En vaak kun je kiezen tussen drie of vier temperatuurstanden. Zo kun je nog beter bepalen hoe warm iets moet blijven.

Zou de warmhoudlade ook een toegevoegde waarde zijn in jouw keuken? Bekijk de warmhoudlades online of laat je informeren in een van de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *