Een uitkomst; keukenadviseur aan huis

Normaal gesproken koop je een keuken in de winkel. Vervolgens komt iemand de keuken inmeten en een monteur zal op een later tijdstip de keuken bij jou thuis installeren.  Best veel gedoe, als je het ons vraagt. Daarom kan het bij Keukenloods.nl ook anders, met onze keukenadviseur aan huis.

Een adviseur aan huis kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je slecht ter been bent, maar soms is het gewoon prettiger om zo’n gesprek in een vertrouwde omgeving te doen. De adviseur kan alle wensen en mogelijkheden meteen goed afstemmen op de woning.

Hoe gaat zoiets dan in zijn werk?
De adviseur komt bij jou thuis met een een klein ‘winkeltje’.  De verkoper heeft een aantal samples en brochures mee en kan op deze manier altijd aan jouw wensen voldoen. Het advies qua kleuren en materiaal kan meteen goed worden afgestemd op de huidige inrichting van jouw huis. Om even een voorbeeld te geven: wanneer jij een keukenapparaat wilt hebben, dan kan de adviseur meteen zien of dit mogelijk is in jouw woning. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan wanneer de keuken geleverd wordt.

Een extra voordeel is dat de maten meteen opgemeten kunnen worden en dat je dus niet nog een keer thuis hoeft te blijven, omdat er iemand langs komt. Daarnaast is de kans op foutjes ook een stuk kleiner!

Zie jij een gesprek aan huis wel zitten? Maak dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *