Bijzondere kranen voor in de keuken

Bij het inrichten van een keuken zijn kranen niet het eerste waar je aan denkt. En dat is jammer! De kraan kan namelijk een mooie eyecatcher zijn in de keuken. Natuurlijk voldoet een standaard rvs kraan, maar wil je iets anders? Lees dan snel verder!

Quooker

Over de Quooker is al veel geschreven en gezegd, maar deze kraan hoort zeker in dit rijtje thuis. Inmiddels zijn er verschillende varianten, zoals de Quooker Flex. Deze kranen zorgen binnen een handomdraai voor kokend water en zijn in iedere keuken te installeren. Daarnaast is nu ook gekoeld en bruisend water mogelijk.

De kameleon van Caressi

Deze kraan van Caressi is leuk wanneer je van een beetje afwisseling houdt. De slang is namelijk verkrijgbaar in onder andere rood, wit, zwart, groen, oranje en roze. Deze kleuren zijn apart verkrijgbaar, waardoor je de kraan op elk moment kunt personaliseren. Daarnaast kun je ze gebruiken als handdouches. Extra flexibiliteit dus! Bekijk hier de serie van deze Caressi kranen.

Grohe Red & Blue

De Grohe Red keukenkranen kunnen koud, warm en kokend water leveren. Eigenlijk net als een Quooker. Als extra toevoeging kunnen de Blue kranen ijskoud en koolzuurhoudend water leveren. Dat gaat heel eenvoudig aan de ene kant de bediening voor normaal koud en warm water en de andere hendel is voor (gefilterd) gekoeld en koolzuurhoudend water.

Kranen met kleur

Een kraan van chroom of rvs kennen we natuurlijk allemaal. Maar dat zijn allang niet meer de enige uitvoeringen waarin keukenkranen verkrijgbaar zijn. Het is niet gek om tegenwoordig een kraan in (mat)zwart, goud of een andere kleur te kiezen. Op deze manier kan je de keuken namelijk helemaal af maken en aanpassen op het interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *