Bijzondere kranen voor in de keuken

on

Bij het inrichten van een keuken zijn kranen niet het eerste waar je aan denkt. En dat is jammer! Het design en het gemak van een kraan kan de keuken helemaal afmaken. Natuurlijk voldoet een standaard RVS kraan, maar wil je iets anders? Lees dan snel verder!

Quooker
Over de Quooker is al genoeg geschreven en gezegd, maar toch hoort deze kraan zeker in dit rijtje thuis. Inmiddels zijn er verschillende varianten zoals bijvoorbeeld de Quooker Flex. Deze kranen zorgen binnen een handomdraai voor kokend water en zijn in iedere keuken te installeren. Daarnaast is nu ook gekoeld en bruisend water mogelijk.

Caressi CA112CHM
Deze kraan van Caressi is leuk wanneer je van een beetje afwisseling houdt. De slang is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onder andere rood, wit, zwart, groen, oranje en roze. De kraan is verder van chroom en heeft een mooi design.

Grohe Red & Blue
De Grohe Red kranen kunnen koud, warm en kokend water leveren. Eigenlijk net als een Quooker. De extra toevoeging die de Blue kranen hebben is dat deze ook ijskoud en koolzuurhoudend water kunnen leveren. De bediening van de kraan is simpel: aan de ene kant de bediening voor normaal koud en warm water en de andere hendel is voor (gefilterd) gekoeld en koolzuurhoudend water.

Kranen met kleur
Een kraan van chroom of RVS is natuurlijk wat we allemaal kennen. Maar dat zijn allang niet meer de enige uitvoeringen waarin kranen verkrijgbaar zijn. Het is helemaal niet gek om tegenwoordig een kraan in (mat)zwart, koper of goud te kiezen. Op deze manier kan je de keuken namelijk helemaal afmaken en aanpassen op het interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *