Dolce Stil Novo-lijn van Smeg

Ben je klaar om stijl, elegantie en geavanceerde technologie naar jouw keuken te brengen? Zoek niet verder dan de nieuwe Dolce Stil Novo-lijn van Smeg. Deze prachtige collectie apparaten combineren strak design met innovatieve functies. De lijn straalt minimalisme uit met zijn elegante zwart Eclipse-glas. De subtiel verfijnde koperen details voegen een tijdloze en elegante esthetiek toe aan deze prachtige collectie. De perfecte keuze voor elk modern huis!

Ovens

De Dolce Stil Novo-lijn biedt een scala aan Thermoseal en Thermoseal Plus ovens. Met hun ruime interieurs bieden deze ovens voldoende ruimte voor al je culinaire creaties. De ovens bieden veelzijdigheid en gemak. Of je nu bakt, grilt of stoomt, deze ovens leveren keer op keer uitzonderlijke resultaten. SFPR9604TNR is 90 cm breed, de rest 60 cm.

Typenummers ovens:

Kookplaten

Ontdek de hoogwaardige inductiekookplaten van de Dolce Stil Novo-lijn van Smeg. Met hun strakke design en geïntegreerde afzuiging zijn ze niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals 80 cm en 90 cm, bieden deze kookplaten voldoende ruimte voor al je kookbehoeften. Upgrade je keuken met de luxe en kwaliteit van Smeg.

Typenummers kookplaten:

Blast chiller

Ontdek de krachtige blast chiller van de Dolce Stil Novo-lijn van Smeg. Met zijn compacte formaat en geavanceerde functies, zoals ventilatie en automatische programma’s, helpt deze blast chiller je bij het snel koelen en bewaren van voedsel. Bespaar tijd en minimaliseer voedselverspilling terwijl je geniet van gerechten van de hoogste kwaliteit. Een must-have voor elke moderne keuken.

Typenummer blast chiller:

Koffiemachine

Ontdek de ultieme koffie-ervaring met de koffiemachine uit de Dolce Stil Novo-lijn van Smeg. Met zijn strakke design, koperen details en geavanceerde technologie zet deze machine de perfecte kop koffie. Kies uit verschillende koffievarianten, pas de instellingen aan naar jouw smaak en geniet van barista-kwaliteit koffie in het comfort van je eigen huis.

Typenummer koffiemachine:

Lades

De lijn van Smeg biedt ook een scala aan lades: een handige opberglade, warmhoudlades en zelfs een vacumeerlade. Deze lades zijn niet alleen ontworpen om je voedsel op de perfecte temperatuur te houden en op te bergen, maar voegen ook een vleugje verfijning toe aan jouw keuken.

Afzuigkap

Ontdek de afzuigkap uit de Dolce Stil Novo-lijn van Smeg. Met zijn prachtige zwarte glazen design en verfijnde koperen details creëert deze wandkap een tijdloze, elegante esthetiek. Met een breedte van 90 cm en een turbo-aspiratie van 820 m³/h biedt deze afzuigkap niet alleen stijl, maar ook krachtige prestaties voor een optimaal kookervaring.

Typenummer afzuigkap:

Wijnkoelers

De prachtige Dolce Stil Novo wijnkoelers van Smeg combineren minimalistisch design met verfijnde details van koper. Met een maximaal capaciteit van 21 tot 38 flessen, bieden ze zowel stijl als functionaliteit om uw wijncollectie op de perfecte temperatuur te bewaren.

Typenummers wijnkoelers:

Esthetisch ontwerp en Geavanceerde technologie

De Dolce Stil Novo-lijn van Smeg is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Van ovens tot kookplaten en opwarmlades, deze apparaten tillen jouw kookervaring naar nieuwe hoogten. Met hun strakke design en geavanceerde technologie zijn ze een must-have voor elke moderne keuken.

Waar wacht je nog op? Upgrade je keuken met de Dolce Stil Novo-lijn van Smeg en geniet van het koken zoals nooit tevoren. Jouw culinaire creaties smaken niet alleen geweldig, maar zien er ook prachtig uit in deze state-of-the-art apparaten. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze specialisten of kom langs in één van onze winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *