BORA Pure: een klasse apart

Je hebt vast al eens gehoord van kookplaten met geïntegreerde afzuiging. BORA heeft sinds kort een nieuwe lijn met kookplaten. Als je het hebt over BORA Pure dan heb je het over het topje van de ijsberg wat betreft kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

De eerste opvallende verandering van deze kookplaat is dat deze personaliseerbaar is. Het rooster van de afzuiging is verkrijgbaar in verschillende (opvallende) kleuren. Leuk om de kookplaat helemaal met de inrichting van de keuken te matchen!

Voordelen Pure

Om de keuze iets gemakkelijker te maken zetten wij graag alle voordelen van de BORA Pure op een rijtje:

  • De afzuiging wordt automatisch geregeld en aangepast aan jouw kookgedrag. Daar hoef je je dus niet meer druk om te maken.
  • De reiniging van onderdelen die vies kunnen worden, gaat gemakkelijk. Het rooster van de afzuiging kan je bijvoorbeeld zonder problemen in de vaatwasser doen.
  • Dankzij de stille motor heb je tijdens het koken geen last van harde geluiden.
  • De kookplaat is zo ingedeeld dat je met gemak met vier grote pannen van maximaal 24 centimeter tegelijk kunt koken.
  • Qua opbergruimte lever je gelukkig ook weinig in. Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er genoeg opbergruimte over in de onderkast.
  • De verticale slider op de kookplaat, maakt de bediening nog makkelijker dan dat het al was! Je veegt gewoon met je vinger omhoog of omlaag en het is geregeld.

De BORA Pure is verkrijgbaar met twee verschillende systemen. Zowel afzuiging met recirculatie als afzuiging met luchtafvoer. Voor recirculatie is er geen opening naar buiten nodig, want filters in het afzuigsysteem recirculeren de kookdampen. Voor de kookplaat die geschikt is voor luchtafvoer geldt dat hier wel een opening naar buiten nodig is. De kookdampen worden namelijk door het systeem naar buiten afgevoerd. Lees en zie hier meer over Bora Pure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *