Steeds een andere kleur koelkast met Bosch VariOstyle

Wanneer je besluit het interieur van je keuken een boost te geven, gaat dit vaak om de kleinere accessoires zoals vazen, kussentjes en fotolijstjes. Vanaf nu is het ook mogelijk om jouw vrijstaande koelkast mee te nemen als je je woning restylet. Bosch komt nu namelijk op de markt met de Vario Style koelkast waarbij je het frontje kunt aanpassen naar een gewenste kleur.

De vrijstaande koelkast mag tegenwoordig weer gezien worden en is soms zelfs dé eyecatcher in de keuken. De Bosch Vario Style koelkast is extra bijzonder, omdat deze het mogelijk maakt om de kleur van de deur te verwisselen. Heb je op dit moment een gele koelkast, maar ben je daar op uitgekeken en wil je liever een roze? Dan is dat zo geregeld! Je hebt de keuze uit 19 verschillende kleuren en het systeem werkt ook erg makkelijk. De frontjes zijn met onzichtbare haakjes en magneten los te halen en weer te bevestigen op de koelkast.

Op deze manier maakt Bosch het kopen van een koelkast net even iets specialer. Je hebt namelijk een gepersonaliseerd item in jouw keuken staan, gaaf toch? De koelkasten zijn beschikbaar in twee varianten: KGN39IJ4A (2,03 m hoog) of KGN36IJ3A (1,86 m hoog).

mcim02270015_8774_01_vario_style_farbstaffel_komplett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *