Prinsjesdag 2017: 5x koninklijk oranje in de keuken

Oranje is misschien niet de meest voor de hand liggende kleur wanneer je iets uitzoekt voor een keuken, maar speciaal voor Prinsjesdag lichten wij 5 koninklijke producten uit onze webshop uit. Is zo’n oranje eyecatcher iets voor jou?

lvfabor-589dde56a75fa

SMEG vrijstaande vaatwasser
De producten van SMEG staat bekend om de opvallende kleuren. Ook deze vaatwasser is weer een echte parel. Naast de oranje kleur is deze vaatwasser verkrijgbaar in nog veel meer kleuren. En kies je voor een gekleurde vaatwasser van SMEG? Dan is er bijvoorbeeld ook nog een koelkast en wasmachine in dezelfde kleur verkrijgbaar!untitled-2

 

 

KitchenAid keukenmachine
Een keukenmachine van KitchenAid is bijna onmisbaar in de keuken van tegenwoordig. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje. Leuk voor als je iets vorstelijks in de keuken wilt hebben.

 

egog25dcoCANDY vrijstaande magnetron
Deze CANDY vrijstaande magnetron is tijdloos door het overwegend zwarte design, maar dankzij de oranje details toch een echte eyecather in de keuken. De magnetron is onder anderen uitgerust met een crisp/pizzafunctie, grillfunctie en ontdooifunctie.

Caressi slang voor kraanca112io
Oranje boven! Speciaal voor de kranen van Caressi is een slang gemaakt in de opvallende kleur oranje. Wil je net even wat anders dan de standaard kleuren die verkrijgbaar zijn voor kranen, dan is dit een geschikte accessoire. Naast oranje is de slang ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Falcon fornuis
Een vrijstaande fornuis is van zichzelf al een eyecatcher in de keuken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zo’n pareltje in de keuken te zetten. In de meeste gevallen zijn de standaard kleuren zwart of RVS, maar ook deze is verkrijgbaar in oranje. Onder andere Falcon biedt een prachtige exemplaar in deze koninklijke kleur aan.elsse110dforeu
Dit waren slecht vijf producten die wij in de kleur oranje aanbieden. Benieuwd naar wat wij nog meer hebben? Bekijk het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *