Alles over zwarte koelkasten

De meeste koelkasten zijn wit, maar je kunt een koelkast ook in het zwart kopen. Een zwarte koelkast wordt steeds populairder en geeft je keuken een rustige en stijlvolle look. Een zwarte koelkast misstaat in geen enkel huishouden. Welke zwarte koelkasten heb je allemaal?

Je hebt onder andere de keuze uit een zwarte of in mat zwart uitgevoerde Amerikaanse koelkast, 1-deurs kastmodel en tafelkoelkasten. Er zijn zelfs wijnkoelkasten in het zwart. Wil je zowel koelen als vriezen, koop dan een zwarte koel-vriescombinatie. Ook de retro modellen in jaren 50 stijl van SMEG zijn verkrijgbaar in het zwart, deze zijn op dit moment ook erg populair.

Retro koelkast

Met een stijlvolle zwarte retro koelkast zorg je voor extra variatie in de keuken. Een standaard witte koelkast wil je het liefste verbergen achter een keukenfront, maar dit model mag absoluut gezien worden en kan op een prominente plek in je keuken worden neergezet. Een retro koelkast is perfect voor iedereen die houdt van koelkasten in jaren 50 stijl. SMEG is één van de bekendste merken als het gaat om retro koelkasten en niet voor niets al jaren populair. Steeds meer merken volgen en brengen retro koelkasten uit, bijvoorbeeld Etna. Het bijzondere uiterlijk van de koelkast in combinatie met hedendaagse technologie spreekt veel mensen aan. De zwarte variant van de retro koelkast geeft je keuken door een combinatie van de kleur en het model een zeer stijlvolle look.

Koel-vriescombinatie zwart

Onder de koelkasten is de koel-vriescombinatie een veel gekozen model. Deze heeft een gescheiden koel- en vriesgedeelte, die ieder met een eigen deur te openen zijn. Een koel-vriescombinatie past qua maten in veel keukens en ook dit model is bij veel merken beschikbaar in het zwart. Hieronder zie je links een koelkast van Siemens en rechts een koelkast van Etna.

Tafelmodel koelkast

Ben je op zoek naar een kleine koelkast die in een compacte ruimte past? Een tafelmodel koelkast is een kleine koelkast die je vaak terugziet onder het aanrechtblad van een keuken. Woon je alleen of met zijn tweeën en doe je vaak boodschappen? Dan is een tafelmodel koelkast meestal groot genoeg. Een tafelmodel is gemiddeld 85 centimeter hoog en kan ook een klein vriesvak hebben. Ook als je vaak eten besteld en/of buiten de deur eet kan een tafelmodel een goede keuze zijn. Deze verbruiken minder energie en zo heb je in de keuken meer ruimte over voor kastjes of andere apparaten. Hoe leuk zijn deze kleine koelkasten in het zwart? Kleiner maar zeker niet minder mooi!

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast kenmerkt zich door het hebben van een water- en ijsdispenser. Ook zijn Amerikaanse koelkasten groot en kun je in zowel het koel- als vriesgedeelte veel producten kwijt. Deze koelkasten hebben twee deuren en mogen in het zwart ook absoluut gezien worden. Hier zie je hoe een grote Samsung koelkast een zeer stijlvolle plek inneemt in je keuken:

Wijnkoelkast

Ben je van plan een wijnkoelkast aan te schaffen? Een echte wijnliefhebber bewaart wijnen niet zomaar in de koelkast of in een wijnrek in de keuken. De smaak van wijn komt in een wijnkoelkast het beste tot zijn recht. Dit heeft te maken met licht en trillingen waaraan wijn in een reguliere koelkast wordt blootgesteld: dit doet afbreuk aan de smaak. Een zwarte wijnkoelkast met glazen deur geeft je keuken een zeer chic uiterlijk.

Wil je een zwarte koelkast kopen? Keukenloods heeft een breed aanbod aan zwarte koelkasten en veel modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk het hele assortiment hier. Wil je meer informatie en weten wat de mogelijkheden in jouw keuken zijn? Neem hier contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden in jouw keuken of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *