Zo installeer jij een Quooker kraan

Nog geen Quooker in je keuken? Eigenlijk mis je dan wel wat. Tenminste dat vinden wij! Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een Quooker, want kokend water in een handomdraai is gewoon fijn. En met de Quooker Cube heb je nu zelfs gefilterd en bruisend water. Maar hoe installeer je zo’n kokendwaterkraan?

Veel mensen kiezen er voor om de Quooker te laten installeren door een gespecialiseerde monteur, maar wanneer je een beetje handig bent zou je het ook zelf moeten kunnen. Daarom heeft Quooker zelf een aantal handige filmpjes gemaakt met een uitleg voor iedere boiler die er op de markt is. Er zit namelijk wel verschil in bijvoorbeeld het installeren van een Quooker PRO3 boiler of een COMBI boiler.

Een Quooker COMBI reservoir mengt bijvoorbeeld koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit reservoir is het perfecte alternatief voor de gewone keukenboiler. Een van de details bij de installatie van dit reservoir is dat het belangrijk is om op het einde de kraan goed te laten doorspoelen.

Bekijk onderstaand filmpje als je een Quooker COMBI zou willen installeren.

Heb je een COMBI+, PRO3, CUBE of wil je de Quooker Fusion Kraan installeren. Bekijk dan deze video’s op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *