Whirlpool W Collection

Whirlpool heeft een nieuwe lijn handige en elegante huishoudapparaten: de W Collection. Deze serie is een inspirerende combinatie van inbouwapparatuur met een minimalistisch design en innovatieve technologie.

Koken wordt wel heel makkelijk

De W Collection van Whirlpool is een complete lijn van premium huishoudapparaten geïnspireerd op de manier waarop we leven. Alle W apparaten zijn uitgerust met functies die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze hebben ieder een passend ontwerp om te zorgen voor een elegante uitstraling. Van het platina-verchroomde logo tot het getinte glas: over elk detail is nagedacht. De hele W Collectie is tijdloos, waardoor het een aanvulling is voor iedere huisstijl. Alle toestellen zijn op elkaar afgestemd, wat een mooi geheel geeft. Dit zorgt voor een echte blikvanger in je keuken. Op deze manier kun je alles uit je keuken halen!

Koken, koelen en vaatwassen

De collectie is onderverdeeld in drie categorieën: koken, koelen en vaatwassen. Hieronder zullen we de producten verder toelichten.

Koken

  • Stoomovens en compacte stoomovens: gerechten worden nog lekkerder dankzij stoom. Bekijk hier onze favoriete stoomoven uit de collectie.
  • Ovens en compacte ovens. Met de 6th SENSE technologie krijg je perfecte resultaten. Deze stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik.
  • Combi magnetrons welke automatisch de vochtigheidsgraad corrigeren. Klik hier voor onze keuze.
  • Inductiekookplaten: deze hebben geen ingewikkelde functies, alleen functies die intuïtief en nuttig zijn.

Koelen

  • Amerikaanse koelkast: dit is een grote koelkast die tot 33% meer ruimte voor je fruit en groenten heeft.
  • Total NoFrost koelkast: hiermee blijven fruit en groenten tot 15 dagen vers in de FreshBox+
  • W9 Dual NoFrost koelkast: op elke plek in de koelkast blijven groenten en fruit tot 15 dagen vers.

Vaatwassen

  • Supreme Clean vaatwasser in 45 cm en 60 cm: in elke fase van de afwascyclus uitstekende prestaties. Dankzij slimme sensoren detecteert de 6th SENSE technologie hoe vuil de vaat is en past de instellingen van de afwascyclus aan. Hiermee kun je tot 50% water en tijd besparen.

Slimme apparaten

Whirlpool staat bekend om gebruiksvriendelijke apparaten die goede prestaties leveren. Het merk heeft voor consumenten deze reeks van apparaten samengesteld die behoeften aanvoelen en je kunnen begeleiden. Whirlpool-apparaten leren en passen zich aan jouw gebruikers stijl aan. Ze geven informatie op het juiste moment en onthouden je favoriete programma’s. De apparaten van Whirlpool maken koken zo wel heel eenvoudig.

De W Collection van Whirlpool is zowel online als in onze filialen verkrijgbaar. Voor meer informatie over deze serie kun je hier contact opnemen met onze specialisten in een van onze 14 filialen. Zij helpen je graag verder en denken mee met je mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *