Welke gezonde oranje snacks maak jij op Prinsjesdag 2018?

Het is weer de derde dinsdag van september; Prinsjesdag! Ben je lekker thuis en heb je zin om op deze speciale dag wat lekkers te maken? Natuurlijk wil je het wel een beetje gezond houden. Maar wat kan je maken dat gezond, lekker en nog eens oranje is voor Prinsjesdag? Wij hebben hieronder een aantal ideeën voor je verzameld.

  1. Sinaasappel yoghurt ijsjes

Het na-zonnetje schijnt, een perfecte dag voor een ijsje nu het nog kan! Ben jij ook gek op die ouderwetse oranje Split ijsjes? Deze kan je op een gezonde manier zelf maken van sinaasappels!

Bron: Laurasbakery.nl, 2018

Het gehele recept vind je op: https://www.laurasbakery.nl/sinaasappel-yoghurt-ijsjes/

  1. Pompoensoep

Heb je toch zin in wat warmers? Ga dan voor een overheerlijke pompoensoep! Met een beetje rode peper maak je deze heerlijk pittig. Ben je geen fan van pittig eten? Dan kan je de rode peper er natuurlijk uit laten.

Bron: Degezondekok.nl
  1. Wortelsap

Ga je op deze dag liever voor een gezond drankje? Maak dan nu een overheerlijke wortelsap. Uiteraard is deze wortelsap super gezond voor je en zorgt het voor een goed werkend immuunsysteem. Hierdoor wordt de gezondheid van je huid en ogen beschermt! Dan ben je straks helemaal ready voor de winter. Daarnaast is het ook nog eens super lekker!

Bron: Gezonderleven.com
  1. Oranje tompoezen

Krijg jij na al deze opties ook zin in iets zoets? Ga dan voor deze overheerlijke oranje tompoezen. Ze zijn iets minder gezond maar zeker onmisbaar op een dag als Prinsjesdag.

Bron: Laurasbakery.nl, 2018

Het gehele recept vind je op: https://www.laurasbakery.nl/de-enige-echte-oranje-tompouce-how-to/ 

Vind jij dat er nog een lekkere snack ontbreekt aan dit lijstje? Laat het ons dan vooral weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *