Welk Quooker reservoir heb ik nodig? [video]

Eerder schreven wij al iets over de populaire Quookers. De kokendwaterkranen worden steeds belangrijker in de Nederlandse keuken en daarom kan het geen kwaad om uit te leggen welk reservoir je nodig hebt om de Quooker goed zijn werk te laten doen. Dat scheelt tenslotte veel tijd en problemen achteraf!

De Quookers produceren direct kokend water. In een boiler wordt het leidingwater gezuiverd en verhit tot 110 graden. Omdat in elke keuken de warmwater voorziening anders is, hebben de makers drie verschillende boilers op de markt gebracht. Dit zijn de Quooker PRO3, de Quooker Combi en de Quooker Combi+.


De Quooker PRO3 levert alleen kokend water en heeft een inhoud van 3 liter. Dit reservoir hoeft alleen op de koudwaterleiding worden aangesloten en is geschikt wanneer jij snel warm water hebt uit de CV-ketel.

De Quooker Combi heeft een reservoir van 7 liter en levert kokend water en ook nog eens tot 27 liter direct warm water. Deze heb je nodig wanneer je alleen een koudwaterleiding hebt lopen in de keuken en wordt dus alleen op de koudwaterleiding aangesloten.  

Het voordeel van de Quooker Combi+ is dat deze naast kokend water ook een onbeperkte hoeveelheid warm water kan leveren. Belangrijk bij dit reservoir is dat deze op de koud- én warmwaterleiding moet worden aangesloten.

Alle reservoirs zijn geschikt voor zowel een aparte kokendwaterkraan als een alles-in-één kraan die kokend water tapt.

Bestel de Quooker in onze webshop of bel voor advies! Neem dan contact met ons op via 0226-355340. Langskomen in één van onze filialen kan natuurlijk ook, bekijk waar een Keukenloods winkel bij jou in de buurt zit.

Lees ook: “Welke Quooker moet ik kopen?”
Lees ook: “Handig en veilig; Quooker FLEX”
Lees ook: “Quooker introduceert kranen met zwarte finish”

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Jan Jonker schreef:

  beste mensen,
  Kunnen jullie mij vertellen hoeveel stroom wordt gebruikt om het 27 liter-reservoir op temperatuur te houden?
  Graag uw reactie.

  1. Keukenloods schreef:

   Beste Jan,

   Het vermogen van de COMBI boiler is 22OOW, en het verbruik in standby-stand is 16W.

   Hopelijk helpt je dit verder! Anders horen we het graag.

   Hartelijke groeten, Emma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef aan dat je geen robot bent *