Wat betekenen de symbolen op mijn oven?

Leuk zo’n (nieuwe) oven, maar wat betekenen die symbolen en tekens eigenlijk allemaal? Welke moet je bijvoorbeeld gebruiken voor de magnetron- of stoomfunctie? Vanaf nu hoef je het overzicht nooit meer te vergeten! Handig toch?

Heb jij nog vragen over jouw (nieuwe) oven? Neem dan contact op via 0226-355340 of stel je vraag in de reacties! Wil je graag meer weten over ovens? Lees dan onze keuzegids voor ovens of kom langs in één van onze winkels.

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Anja dierks schreef:

  Zou u mij de beschrijving kunnen sturen van oven hanoto HIMC6060.
  Dit zit er namelijk niet bij

  1. Keukenloods schreef:

   Beste Anja,

   Mijn excuses voor mijn late reactie. Ik stuur de handleiding door, als je daarna nog vragen hebt kun je ons ook bereiken via 0226 355 340.

   Hartelijke groeten,
   Emma | Keukenloods.nl

 2. P.F. Schuurman schreef:

  Zou u mij de beschrijving kunnen sturen van oven hanoto HIMC6060. heb deze ook niet gekregen.
  Ook heb ik een vraag, u geeft in de beschrijving aan dat de magnetron een vermogen heeftvan 900 watt, maar deze kan alleen tot 800 watt, hoe kan dit, en is dit anders in te stellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *