Top 5 populairste keukenmachines

Koken, bakken en braden is de afgelopen jaren flink populairder geworden. Steeds meer mensen staan met plezier uren in de keuken en proberen van hun hobby hun werk te maken. Het is een logisch gevolg van de hoeveelheid kookprogramma’s op televisie en de keukenmachines die verkrijgbaar zijn voor de ‘gewone’ consument.

Om je op weg te helpen met de keuze voor een keukenmachine of -apparaat hebben wij een top 5 van de meest populaire machines in de keuken opgesteld.

Nummer 1: KitchenAid Mixer

KitchenAid is een groot merk als het gaat om apparaten voor in de keuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of KitchenAid heeft het. De mixers van KitchenAid zijn verreweg de populairste apparaten in de keuken. Naast dat de machines fijn werken, zijn zij ook nog eens een echte retro eyecatcher in jouw keuken! De mixer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus past altijd in jouw interieur.

Nummer 2: AEG Mixer

Het merk AEG staat vooral bekend om de grotere keukenapparaten zoals vaatwassers, kookplaten, ovens en afzuigkappen. Maar zij bieden in hun assortiment ook keukenmachines aan. Zo ook deze fijne mixer. Net als de KitchenAid mixer is dit een echte eyecatcher in de keuken. Kwalitatief is dit een zeer goede mixer.

Nummer 3: KitchenAid waterkoker

Keukenapparaten hoeven niet meer verstopt te worden in een keukenkastje. De ‘lelijke’ waterkokers of broodroosters zijn namelijk lang zo lelijk niet meer. De apparaten mogen best een mooi plekje krijgen in jouw keuken. Dat geldt ook voor deze waterkoker van KitchenAid. Ook dit apparaat van KitchenAid is verkrijgbaar in allerlei kleuren, dus past ook in jouw interieur!

Nummer 4: KitchenAid spiraalsnijder

Opnieuw een keukenapparaat van KitchenAid in deze top 5, de laatste in het rijtje. De spiraalsnijder van het populaire merk kan schillen, ontkernen en in krullen snijden en is een welkome toevoeging in de keuken. Dit is een speciale accessoire die je op een KitchenAid mixer kunt monteren.

 

Nummer 5: SMEG waterkoker

Weer een waterkoker in het lijstje. Deze waterkoker is zeker niet saai! Dit prachtige exemplaar is verkrijgbaar in de meest trendy kleuren en onderdeel van een serie keukenapparaten. Je kunt bijvoorbeeld een waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en mixer in dezelfde kleur kopen, maar afwisseling is natuurlijk ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *